Ναταλία Γερμανού: Δυο συνεργάτες θετική στον κορονοϊό – Με απώλειες η εκπομπή

13 Μαρτίου 2022 15:02

Ναταλία Γερμανού: Δυο συνεργάτες θετική στον κορονοϊό - Με απώλειες η εκπομπή

Με απουσίες ξεκίνησε αυτό το Σαββατοκύριακο η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Όπως αποκάλυψε χτες η παρουσιάστρια ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και ο Δημήτρης Πανόπουλος βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό ενώ η Εβελίνα Νικόλιζα ταλαιπωρείται από φαρυγγίτιδα.

Ναταλία Γερμανού: Δυο συνεργάτες θετική στον κορονοϊό – Με απώλειες η εκπομπή

Το μεσημέρι της Κυριακής, οι δύο συνεργάτες της Ναταλίας Γερμανού μίλησαν μέσω Skype στην εκπομπή για τη συμμετοχή τους στο Total Black Out, ενώ αναφέρθηκαν και στην περιπέτειά τους με τον Covid-19.

«Στον Δημήτρη πρωτοεμφανίστηκε ο κορονοϊός, εμένα μου ήρθε λίγο μετά. Δόξα το Θεώ έχουμε την υγειά μας, είμαστε καλά και προχωράμε» αποκάλυψε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

«Τις δύο πρώτες μέρες είχα συμπτώματα, μια χαρά είμαι. Το περνούν τόσοι άνθρωποι, δεν κάνει καν να το συζητήσουμε με τα συμπτώματα που έχουμε» τόνισε ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Ναταλία Γερμανού: Πυρ και μανία με τις δηλώσεις του Καλλίρη και το «πεντέμισι χρόνια σκλαβιάς»

Έξαλλη είναι η Ναταλία Γερμανού με τον Θάνο Καλλίρη.

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στο «The 2night Show» το βράδυ της Τετάρτης (9/3) και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον γάμο του με την παρουσιάστρια.

Μάλιστα, έκανε λόγο για πεντέμιση χρόνια σκλαβιάς υπονοώντας ότι η Ναταλία Γερμανού τον ζήλευε πολύ.

«Ήμασταν πεντέμισι χρόνια σκλαβιάς… ε πολύ ωραία. Όταν τα φτιάξαμε, δεν υπήρχε η showbiz όπως είναι τώρα. Μαθεύτηκε σιγά σιγά το ειδύλλιο αλλά ήμασταν χρόνια μαζί».

Η ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού στο Twitter

«Βλέπετε όλοι ότι ο @ThanosKalliris γύριζε video clip για να γνωρίζει μοντέλα και να τρέχει στα νησιά κατά τα άλλα ήμουν ΕΓΩ ζηλιάρα όχι εντάξει δεν πειράζει».