Ναταλία Γερμανού: «Εγώ συνειδητά δεν έφερα ποτέ στον κόσμο παιδιά. Ήταν επιλογή μου»

27 Απριλίου 2022 15:47

Ναταλία Γερμανού: Πώς ο Alpha της βάζει… φρένο με Φερεντίνο

Η Ναταλία Γερμανού σε συνέντευξή της μίλησε μεταξύ άλλων, για το γεγονός ότι δεν έγινε μητέρα.

Ναταλία Γερμανού: «Εγώ συνειδητά δεν έφερα ποτέ στον κόσμο παιδιά. Ήταν επιλογή μου»

«Εγώ συνειδητά δεν έφερα ποτέ στον κόσμο παιδιά. Ήταν επιλογή μου λόγω της ιδιαίτερης αγάπης που έχω στα παιδιά. Αυτό μπορεί να ακούγεται οξύμωρο, αλλά νομίζω ότι τελικά δεν είναι. Ένας άνθρωπος που αγαπά τα παιδιά, αντιλαμβάνεται την ευθύνη του να έχεις παιδιά και να πρέπει να αφοσιωθείς σε αυτά και καταλαβαίνει ότι δεν θα μπορέσει να το κάνει όπως πρέπει προτιμά να απέχει από αυτό που λέγεται μητρότητα. Ούσα λοιπόν μια γυναίκα που επέλεξε συνειδητά να μην αναλάβει το θαύμα του να φέρει στον κόσμο μια καινούρια ζωή, παρακολουθώ με φρίκη αυτή την υπόθεση…».

Έχει μετανιώσει που δεν έγινε μητέρα;

«Δεν έχω μετανιώσει. Μάλιστα, μεγαλώνοντας και βλέποντας τη ζωή μου και από μέσα και απέξω, συνειδητοποιώ ότι ήταν μια επιλογή που οριστικοποιήθηκε με τη βούλα στα 35 μου, όταν χώρισα από τον Πέτρο (σ.σ. Ίμβριο), με τον οποίο ήμουν παντρεμένη και θα ήταν λογικό να δημιουργήσω οικογένεια. Αν όχι τότε, πότε;», είπε στο HELLO.

O μιντιάκιας: ο Alpha κλείδωσε τη νέα συμφωνία με Σρόιτερ και Γερμανού

Ρελάνς από τον Alpha, ο οποίος κρατά τα βαριά χαρτιά του. Όπως σας αποκάλυψε το iciao, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα συνεχίσει να μας λέει Happy Day από τον σταθμό. Τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσουν ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ναταλία Γερμανού. Μπορεί να μην υπάρχουν ανακοινώσεις, αλλά οι υποθέσεις έχουν κλειδώσει.

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων είναι από τους δημοσιογράφους που παίζουν ψηλά στο τηλεοπτικό χρηματιστήριο. Δεν είναι τυχαίο ότι εδώ και καιρό το όνομά του έπαιζε πολύ δυνατά για το Mega, ενώ και ο ΑΝΤ1 είχε δείξει πολύ έντονο ενδιαφέρον. Στην περίπτωση που δεν συνέχιζε του χρόνου στο Μαρούσι ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ο Alpha όμως δεν ήθελε να τραβήξει πολύ η υπόθεση. Επιθυμούσε να την κλείσει το συντομότερο δυνατόν. Οι δύο πλευρές τα είπαν, συμφώνησαν σε όλα και απομένουν μόνο οι υπογραφές για να τελειώσει και τυπικά το θέμα. Βέβαια, ο Σρόιτερ θα συνεχίσει και την Αυτοψία που κερδίζει τις εντυπώσεις.

Το ίδιο ενδιαφέρον υπήρχε και για τη Ναταλία Γερμανού

Ο ΑΝΤ1 δεν θα έλεγε όχι να την εντάξει στο δυναμικό του. Άλλωστε, ψάχνει εναγωνίως το πρόσωπο που θα δώσει ώθηση στη ζώνη του Σαββατοκύριακου. Και η παρουσιάστρια έχει αποδείξει στον Alpha ότι ξέρει πώς να το κάνει με απόλυτη επιτυχία.

Όμως κι εκεί πρόλαβε ο Alpha. Από τη στιγμή που το κανάλι έδειξε ότι την ήθελε και για την επόμενη σεζόν, όλα πήραν τον δρόμο τους. Οι ιθύνοντες του καναλιού τρίβουν τα χέρια τους από την πορεία της, ειδικά φέτος. Σε μία εξαιρετικά δύσκολη σεζόν κατάφερε όχι μόνο να ανταπεξέλθει, αλλά και να δείξει τα δόντια της στον ανταγωνισμό.

Σε μία σεζόν εξαιρετικά δύσκολη από άποψη ειδησεογραφίας, κατάφερε και στάθηκε επάξια στις περιστάσεις. Και μάλιστα με λεπτούς χειρισμούς ακόμα και στις πιο απαιτητικές θεματολογίες. Η Ναταλία από την πρώτη στιγμή εξέφρασε την επιθυμία παραμονής της στον Alpha. Και η επιθυμία της θα γίνει πραγματικότητα.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο ΣΚΑΪ έκανε νέα κίνηση για να κλείσει τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Και μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι η συγκεκριμένη πρόταση ήταν εξαιρετική για τα σημερινά δεδομένα. Όμως, η Σταματίνα απάντησε αρνητικά. Για το συγκεκριμένο θέμα θα έχουμε περισσότερες αποκαλύψεις αύριο. Καθώς και γιατί έγινε η πρόταση.