Ναταλία Γερμανού: Ετοιμάζει από τώρα ρελάνς ο Alpha για να την κρατήσει

Συντάκτης: Newsroom

30 Αυγούστου 2022 09:00

Ναταλία Γερμανού: Ετοιμάζει από τώρα ρελάνς ο Alpha για να την κρατήσει

Μπορεί να έχουν ακουστεί πάρα πολλά το τελευταίο διάστημα για τη Ναταλία Γερμανού και τις σχέσεις της με τον Alpha. Το κανάλι πάντως είναι αποφασισμένο να δώσει μάχη για να την κρατήσει και μετά το καλοκαίρι του 2023, οπότε και λήγει το συμβόλαιό της.

Η Ναταλία Γερμανού είναι από τα hot ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης και έχει αναδειχθεί σε βασίλισσα του Σαββατοκύριακου. Βέβαια, δεν περιορίζεται μόνο στο Καλύτερα δεν γίνεται, αφού έχει αποδείξει ότι μπορεί να τα πάει περίφημα ως παρουσιάστρια και βραδινού σόου. Λογικό είναι λοιπόν να είναι περιζήτητη και να πολιορκείται από άλλα κανάλια.

Οι φήμες δίνουν και παίρνουν για το δυναμικό μπάσιμο που έχει κάνει το Mega για να την κάνει δική του το επόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιμένουν προχωρώντας το λίγο παραπάνω, ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στο Μεγάλο Κανάλι και την παρουσιάστρια.

Και αυτό ενισχύεται από το γεγονός ότι το Mega δεν έχει καμία εκπομπή ως αντίπαλο δέος το Σαββατοκύριακο. Περιμένει το επόμενο καλοκαίρι για τη… mega-λη μεταγραφή. Συζητήσεις έγιναν αλλά εν μέσω τόσο έντονης φημολογίας και μάλιστα χωρίς να υπάρχει η παραμικρή διάψευση. Ποιος θα δεχόταν να αναλάβει μία εκπομπή με ημερομηνία λήξης; Όταν ξέρει δηλαδή ότι του χρόνου δεν θα είναι στη θέση του ακόμη κι αν τα έχει πάει καλά;

O Alpha πάντως δεν έχει πει την τελευταία λέξη του για τη Ναταλία.

Άλλωστε κι άλλες φορές έχουν ακουστεί μεταγραφικά σενάρια για την παρουσιάστρια και τελικά έμεινε στο κανάλι. Ο σταθμός ετοιμάζει ρελάνς για να κρατήσει τη Γερμανού και μάλιστα δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί πολύ πριν τελειώσει το συμβόλαιό της.

Προς το παρόν η Ναταλία Γερμανού είχε την πρώτη συνάντησή της με τους συνεργάτες της ενόψει της καινούργιας σεζόν. Όχι πάντως στο γραφείο ή στο πλατό, αλλά σε εστιατόριο. Η παρέα του Καλύτερα Δεν Γίνεται εμφανίστηκε σύσσωμη για την ονομαστική γιορτή της Ναταλίας.

Ναταλία Αργυράκη – επίσης εορτάζουσα- Εβελίνα Νικόλιζα, Δημήτρης Πανόπουλος και Παναγιώτης Ραφαηλίδης συναντήθηκαν με την παρουσιάστρια για φαγητό και κους κους. Λίγο πριν ξαναμπούν στο πλατό. Και η πρεμιέρα της εκπομπής τους έχει προγραμματιστεί για τις 10 Σεπτεμβρίου.

φωτογραφίες: Instagram