Ναταλία Γερμανού: «Μου έστελναν μηνύματα ότι είμαι η ντροπή του πατέρα μου»

Συντάκτης: Newsroom

6 Ιουνίου 2023 16:00

Ναταλία Γερμανού: «Μου έστελναν μηνύματα ότι είμαι η ντροπή του πατέρα μου»

Στο «Πρωινό μας» μίλησε η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια απάντησε και για το περιστατικό που συνέβη με τον Γιάννη Κορδώνη και το μπλουζάκι με τον Κεμάλ στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

«Πολλές φορές υπάρχουν καλές εκπομπές που δεν αποτυπώνεται στον πίνακα τηλεθέασης και μέτριες εκπομπές που κάνουν καλά νούμερα. Του χρόνου συνεχίζουμε όπως και όσοι είμαστε. Θα κάνουμε πιο πλούσια την εκπομπή, αλλά η συνταγή θα είναι η ίδια», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Η Ναταλία Γερμανού είπε στη συνέχεια για το περιστατικό με τον Γιάννη Κορδώνη: «Στεναχωρήθηκα για μένα και τον συνεργάτη μου που στεναχωρήσαμε άλλους ανθρώπους. Δεν φοβάμαι να ζητήσω συγγνώμη και στην περίπτωση αυτή έφταιξα εγώ περισσότερο γιατί είμαι παρουσιάστρια».

«Με το γέλιο μου προσέβαλα και στεναχώρησα ανθρώπους που είναι τηλεθεατές της εκπομπής. Λάμβανα μηνύματα που μου έλεγαν “είσαι η ντροπή του πατέρα σου, ο οποίος είχε κάνει τόσες εκπομπές για τη γενοκτονία των Ποντίων”».

Γερμανού: «Εγώ παντρεύτηκα με κουμπάρα Βίσση, καλεσμένους Ρέμο-Γαρμπή και δεν το έμαθε κανείς»

Γερμανού: «Εγώ παντρεύτηκα με κουμπάρα Βίσση, καλεσμένους Ρέμο-Γαρμπή και δεν το έμαθε κανείς»

O γάμος του Πάνου Μουζουράκη είναι το θέμα με το οποίο ασχολούνται οι ψυχαγωγικές εκπομπές του Σαββατοκύριακου και πολλά θέματα προς συζήτηση, έχουν ανακύψει.

Ένα από αυτά είναι η αντίφαση μεταξύ στη διακριτικότητα που ζήτησε ο τραγουδιστής από τα μέσα ενημέρωσης και τη διαρροή φωτογραφιών και βίντεο από το μυστήριο και το γλέντι.

Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε τα παραπάνω, λέγοντας στον τηλεοπτικό αέρα του «Καλύτερα δε γίνεται»:

«Να συμφωνήσουμε ότι αν θέλεις να παντρευτείς χωρίς να έχεις κάμερες απλώς δεν λες πότε θα παντρευτείς, που παντρεύεσαι ή δε λες καν ότι παντρεύεσαι και απλά πας και παντρεύεσαι και τελειώνει το θέμα; Σας τα λέω εγώ που παντρεύτηκα με κουμπάρα τη Βίσση, καλεσμένους τον Ρέμο με τη Γαρμπή και δεν πήρε χαμπάρι άνθρωπος; Λέμε τώρα. Άμα θες γίνεται».