Ναταλία Γερμανού: Πως σχολίασε το ξέσπασμα του Θάνου Καλλίρη για το «Chart Show»;

24 Μαρτίου 2022 14:35

Ναταλία Γερμανού: Πως σχολίασε το ξέσπασμα του Θάνου Καλλίρη για το «Chart Show»;

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast @ Star». Η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται» ανέφερε ότι θα ήθελε να παρουσιάσει μια βραδινή εκπομπή. Επίσης, σχολίασε το ξέσπασμα του Θάνου Καλλίρη για το Chart Show.

Ναταλία Γερμανού: Πως σχολίασε το ξέσπασμα του Θάνου Καλλίρη για το «Chart Show»;

«Αν με ρωτάτε ένα βραδινούλι θα το έκανα. Talk show με συνεντεύξεις. Από την επόμενη σεζόν και προς τα μέσα της θα τη δούμε».

«Το απολαμβάνω όπως και τότε που το παρουσίαζα. Η Δέσποινα είναι πάρα πολύ καλή. Το δικαιολογώ το παράπονο του Θάνου Καλλίρη, γιατί πιστεύω ότι ο Μπίγαλης, ο Καλλίρης, ο Δάντης, ο Λιβιεράτος και άλλοι ήταν άτομα που στιγμάτισαν τα 90s, όμως η εξήγηση που έδωσαν οι άνθρωποι της παραγωγής κάτι εξηγεί».

Ναταλία Γερμανού: Πυρ και μανία με τις δηλώσεις του Καλλίρη και το «πεντέμισι χρόνια σκλαβιάς»

Έξαλλη είναι η Ναταλία Γερμανού με τον Θάνο Καλλίρη.

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στο «The 2night Show» το βράδυ της Τετάρτης (9/3) και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον γάμο του με την παρουσιάστρια.

Μάλιστα, έκανε λόγο για πεντέμιση χρόνια σκλαβιάς υπονοώντας ότι η Ναταλία Γερμανού τον ζήλευε πολύ.

«Ήμασταν πεντέμισι χρόνια σκλαβιάς… ε πολύ ωραία. Όταν τα φτιάξαμε, δεν υπήρχε η showbiz όπως είναι τώρα. Μαθεύτηκε σιγά σιγά το ειδύλλιο αλλά ήμασταν χρόνια μαζί».

Η ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού στο Twitter

«Βλέπετε όλοι ότι ο @ThanosKalliris γύριζε video clip για να γνωρίζει μοντέλα και να τρέχει στα νησιά κατά τα άλλα ήμουν ΕΓΩ ζηλιάρα όχι εντάξει δεν πειράζει».