Ναταλία Γερμανού στον εορτάζοντα Θάνο Καλλίρη: «Χρόνια πολλά, αγάπη της νιότης μου»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

13 Αυγούστου 2022 16:35

Ο Θάνος Καλλίρης έχει τα γενέθλιά του και μία από εκείνες που τον θυμήθηκαν, ήταν η άλλοτε σύντροφός του, Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός και στιχουργός Ναταλία Γερμανού και ο τραγουδιστής Θάνος Καλλίρης υπήρξαν ζευγάρι στα 90s.

Μπορεί ο δεσμός τους να διήρκησε πέντε χρόνια αλλά έχουν διατηρήσει εξαιρετική σχέση καθώς υπάρχουν πολλά που τους «δένουν».

Σε κάθε τους συνάντηση, οι συζητήσεις και οι διάλογοί τους είναι απολαυστικοί και κανείς τους δεν κρύβει την αδυναμία που έχουν ο ένας στον άλλον.

Ο Καλλίρης έχει σήμερα τα γενέθλιά του και κλείνει τα 60. Η Γερμανού ήταν από τους πρώτους που του ευχήθηκαν δημόσια, μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram.

«Χρόνια πολλά είδωλο της pop, αγάπη της νιότης μου», έγραψε στο story της, το οποίο συνόδευσε με δύο κόκκινες καρδιές.

Από την πλευρά του, ο Καλλίρης έκανε repost το story της παρουσιάστριας και έδωσε την ακόλουθη απάντηση: «Σε ευχαριστώ πολύ αγάπη μου».

Από εκεί και πέρα, πριν από λίγες εβδομάδες. ο Καλλίρης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram φωτογραφία με τον γιο του και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Ο γνωστός τραγουδιστής είναι αρκετά ενεργός στα social media και κάνει αρκετές αναρτήσεις μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

Μέσα σε αυτές υπάρχουν και εκείνες που δείχνουν πόσο λατρεύει τα παιδιά του, Τίτο και Δέσποινα.

Σε πρόσφατο ποστ «ανέβασε» στιγμιότυπο με τον γιο του. Ο τελευταίος πήγε φαντάρος, έκοψε τα μαλλιά και ο περήφανος μπαμπάς δημοσίευσε μετά από καιρό μια φωτογραφία μαζί του.

«Το φανταράκι μου» σχολίασε με καμάρι και αμέσως τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Θάνος είχε ερωτηθεί για το ποιο είναι το μεγαλύτερο άγχος αναφορικά με τα παιδιά του και σχολίασε: «Το να μην καταφέρω να τους βγάλω έτοιμους σε μια ζωή που είναι πολύ απαιτητική και δύσκολη.

Θέλω να καταφέρουν να σταθούν σε ότι και να τους συμβεί και να είναι σωστοί. Αυτός είναι ο φόβος μου.

Δεν μ’ ενδιαφέρει αν θα γίνουν τραγουδιστές, μουσικοί, δικηγόροι ή γιατροί. Αυτό είναι δικό τους θέμα».