Ναταλία Γερμανού: το Mega ετοιμάζει ρελάνς να την κλείσει από τώρα!

12 Μαΐου 2022 10:00

Αντώνης Κανάκης: Δεν κάνει πίσω στην «κόντρα» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μάχη για τα μάτια της Ναταλίας Γερμανού. Όπως σας αποκαλύψαμε, έχει ενεργοποιηθεί η οψιόν και η Ναταλία Γερμανού συνεχίζει και τη νέα σεζόν στον Alpha. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι κάποια κανάλια δεν προγραμματίζουν ήδη κινήσεις όχι μόνο για το εγγύς μέλλον αλλά και για το απώτερο. Όπως για παράδειγμα το Mega.

Αποτελεί κοινό μυστικό ότι το κανάλι θέλει τη Ναταλία Γερμανού στο δυναμικό του. Μάλιστα, η ηγεσία του έχει αναπτύξει ήδη συνεργασία με την παρουσιάστρια. Κι αυτό γιατί η Ναταλία Γερμανού εργάζεται και στο My Radio που είναι ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη. Και ο τελευταίος τη θέλει στο Μεγάλο Κανάλι.

Ο λόγος είναι προφανής, βλέποντας τα νούμερα του Mega το Σαββατοκύριακο. Βέβαια, έπειτα από την ενεργοποίηση του συμβολαίου της παρουσιάστριας και τη νέα σεζόν, τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι. Γιατί όποιος θέλει τη Γερμανού θα πρέπει να καταβάλλει και τη ρήτρα αγοράς της από τον Alpha. Και αυτά δεν γίνονται στη μέρα μας.

Βέβαια, το επόμενο καλοκαίρι η Ναταλία μένει ελεύθερη και πλέον… όσοι πιστοί προσέλθετε

Κι επειδή οι… πιστοί αναμένεται να είναι πολλοί, το Mega θέλει να τους προλάβει όλους στη στροφή. Με σούπερ πρόταση που η Γερμανού δεν θα μπορεί να αρνηθεί. Ήδη, οι φήμες δίνουν και παίρνουν για το megάλο μέλλον της παρουσιάστριας.

Και οι φήμες δεν μένουν μόνο στην κατάθεση πρότασης από πλευράς του Μεγάλου Καναλιού, αλλά και σε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Κάποιοι άλλοι ακόμη πιο… προχωρημένοι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πληρώσει τελικά τη ρήτρα το Μega και να την κάνει δική του από αυτό το καλοκαίρι.

Κι αυτό γιατί η εκπομπή της Καραβάτου με την Ηλιάκη δεν πρόκειται να συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν. Επίσης, μεγάλη μεταγραφή δεν θα γίνει για να αναλάβει ένα πρότζεκτ που θα διαρκέσει μόνο μία σεζόν. Οπότε το Σαββατοκύριακο θα υπάρχει θέμα κάτι που σημαίνει και μείωση εσόδων.

Οπότε η ρήτρα θα είναι μία η άλλη λένε εκείνοι που θεωρούν πιθανή κίνηση το καλοκαίρι. Εμείς επαναλαμβάνουμε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο παρουσιάζονται, ειδικά σε τέτοιες εποχές κρίσης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Mega θέλει για τα Σαββατοκύριακά του (ίσως και όχι μόνο) τη Γερμανού. Και τη θέλει πολύ…