Ναταλία Γερμανού: βρήκε τον αντικαταστάτη του Κώστα Τσουρού στην εκπομπή της! Νέος, ωραίος και… δεν είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

11 Ιουλίου 2021 08:50

Ναταλία Γερμανού: βρήκε τον αντικαταστάτη του Κώστα Τσουρού στην εκπομπή της! Νέος, ωραίος και... δεν είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Ποιος Δημήτρης Ουγγαρέζος; Άλλος θα είναι τελικά ο αντικαταστάτης του Κώστα Τσουρού από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού Καλύτερα δεν γίνεται. Ο Τσουρός όπως είναι γνωστό αποχωρεί από τον Alpha με προορισμό το Mega και την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Η Ναταλία Γερμανού αποφάσισε ήδη για τον διάδοχο του (πρώην πλέον) στενού συνεργάτη της. Και αυτός είναι ο Δημήτρης Πανόπουλος, ο οποίος αυτή τη στιγμή ανήκει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ.

Ο Δημήτρης Πανόπουλος είναι ένα φρέσκο πρόσωπο και όχι άγνωστο προς τον Alpha. Καθώς είχαν συνεργαστεί μαζί και στο παρελθόν, όπως αναφέρει το βιογραφικό του δημοσιογράφου.

Είναι ετοιμόλογος έχοντας καταγράψει χιλιόμετρα στο ρεπορτάζ. Και σε συνδυασμό με την οξυδέρκεια που τον χαρακτηρίζει δίνει έναν ιδανικό συνδυασμό. Που αρέσει στο κανάλι της Κάντζας καθώς επιθυμούν έναν άνθρωπο με άποψη στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού.

https://www.instagram.com/p/CD8Qi9_gi-V/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/Brpj0kegWHV/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BeVUwfunfoR/?utm_source=ig_web_copy_link