Ναταλία Τσαλίκη: “Είχα μια τέτοια εμπειρία, δεν το συζήτησα καθόλου και της το είπα πρόσφατα”

22 Απριλίου 2022 13:30

Ναταλία Τσαλίκη: «Έφυγα από το σπίτι στα 18 υπήρχαν προσωπικές κόντρες με την οικογένεια»

Η Ναταλία Τσαλίκη αναφέρθηκε στο bullying που έχει δεχτεί από γνωστό πρωταγωνιστή του θεάτρου κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής τους συνεργασίας.

Ναταλία Τσαλίκη: «Είχα μια τέτοια εμπειρία, δεν το συζήτησα καθόλου και της το είπα πρόσφατα.

Η Ναταλία Τσαλίκη παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστή κυριακάτικη εφημερίδα και μίλησε ανοιχτά για το κίνημα me too για τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στις αποκαλύψεις το τελευταίο διάστημα το χώρο του θεάτρου αλλά μίλησε ανοιχτά για το bullying που έχει δεχτεί από γνωστό πρωταγωνιστή κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής τους συνεργασίας.

Τον τελευταίο χρόνο. οπότε ξεκίνησε και το κίνημα Me Too, αποκαλύψατε πως είχατε υποστεί bullying από γνωστό πρωταγωνιστή. Αυτό το συζητήσατε με την κόρη σας και τι συμβουλές της δώσατε;Ναταλία Τσαλίκη: «Είχα μια τέτοια εμπειρία, δεν το συζήτησα καθόλου και της το είπα πρόσφατα

Δεν ξέρω αν θα το έλεγα bullying και κακή συμπεριφορά, δεν μου αρέσουν αυτές οι ταμπέλες αλλά είχα μια τέτοια εμπειρία. Δεν το συζήτησα καθόλου και τώρα πρόσφατα της το είπα. Δεν σημαίνει ότι επειδή έτυχε σε εμένα, θα τύχει και σε εκείνη. Έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στην κόρη μου. Ξέρετε τη σέβομαι και την εκτιμώ απεριόριστα και πολλές φορές δέχομαι από εκείνη «συμβουλές». Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στο κριτήριό της και στην ωριμότητά της.