Ναταλία Τσαλίκη: «Με ενοχλεί η ταμπέλα ‘η σύζυγος του Γιάννη Μπέζου’»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

13 Δεκεμβρίου 2022 11:32

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Ναταλία Τσαλίκη.

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός Ναταλία Τσαλίκη που μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» του MEGA, απείχε για μεγάλο διάστημα από την τηλεόραση γιατί δεν έτυχε κάποια πρόταση που δέχτηκε να την ικανοποιεί.

«Στην τηλεόραση βλέπουμε πολλές σειρές αλλά λίγες είναι οι καλές. Είμαστε πολύ πίσω ακόμα στο ‘γιατί κάνουμε τηλεόραση’. Ο παράγωγος πρέπει να θέλει να διαθέσει χρήματα και να έχει αισθητική, αυτά τα δυο λείπουν στις ημέρες μας. Δεν φοβάμαι τον κορεσμό από τις πολλές σειρές, απλά βλέπω ότι ο κόσμος δεν τις παρακολουθεί όλες», είπε.

Η Τσαλίκη αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο οικογενειακό της περιβάλλον, υπογραμμίζοντας πως οι γονείς της δεν ήταν γεννημένοι για να κάνουν παιδί. «Απλά αυτό όριζε η κοινωνία τότε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Κάθε φορά που μιλάω για τα παιδικά μου χρόνια, θέλω να τονίσω ότι έχει σημασία ο λόγος που κάνουμε παιδιά και ποσό συνειδητό είναι. Όταν γεννάμε ένα παιδί χωρίς να το σκεφτούμε πολύ και να το θέλουμε, το παιδί είναι πολύ πιθανό να μπει σε κατάσταση που δεν θα είναι θετική. Η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν η ανασφάλεια και η έλλειψή σιγουριάς στο οικογενειακό περιβάλλον μου».

«Ήταν δύσκολα όταν αποφάσισα να φύγω από το σπίτι μου. Η ζωή εμπεριέχει κινδύνους και όσο πιο απροετοίμαστος είσαι, τόσο χειρότερο είναι. Ήταν συνειδητή η επιλογή μου να αποκτήσω παιδί, άφησα την καριέρα μου για δύο χρόνια. Πρέπει να νιώθεις σύνδεση με τον σύντροφό σου, να είσαι σίγουρος ότι κάνει για γονιός και να έχεις καλή επαφή μαζί του για να μεγαλώσει το παιδί σωστά», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Η  Τσαλίκη ανέφερε πως έχει καλλιτεχνικές διαφωνίες με τον σύζυγό της, Γιάννη Μπέζο αλλά αυτές δεν είναι μεγάλες, καθώς αυτό θα σήμαινε ότι δεν συμφωνούν σαν χαρακτήρες.

«Αν δεν τα έχεις βρει με τον εαυτό σου είναι δύσκολο να τα βρεις και με τον σύντροφό σου. Εάν είσαι ‘κόμπος’ μέσα σου, θα σου φταίνε όλα. Με ενοχλεί η ταμπέλα ‘η σύζυγος του Γιάννη Μπέζου’. Σιγά σιγά με τα χρόνια και την προσπάθεια, το κατακτάς και σε φωνάζουν με το δικό σου επίθετο», είπε.

Η Τσαλίκη πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Οι Βρυκόλακες» του Χένρικ Ίψεν, ερμηνεύοντας τον ρόλο της κυρίας Άλβινγκ. Όπως είπε η ίδια, πρόκειται για κλασικό έργο που μιλάει για την ελευθερία του ανθρώπου.