Ναταλία Τσαλίκη: «Να το βράσω εγώ να έχω μία καριέρα και μέσα μου να μην είμαι καλά»

7 Νοεμβρίου 2021 08:10

Ναταλία Τσαλίκη: «Να το βράσω εγώ να έχω μία καριέρα και μέσα μου να μην είμαι καλά»

Η Ναταλία Τσαλίκη βρέθηκε στην εκπομπή Art Week με τη Λένα Αρώνη μαζί με τον Αλέξανδρο Μυλωνά και την Ρένη Πιττακή.  Προσδιόρισε πως για να υπάρχει ισορροπία σε καριέρα, πρέπει να υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στις ανάγκες και σε άλλους τομείς ενός ηθοποιού.

Ναταλία Τσαλίκη: «Να το βράσω εγώ να έχω μία καριέρα και μέσα μου να μην είμαι καλά».

«Αυτό που με ενδιαφέρει πάνω από όλα είναι η ζωή μου. Μέσα στη ζωή μου είναι η δουλειά μου, το σπίτι μου, η οικογένειά μου. Τα βλέπω όλα μαζί αλλά δεν τα ξεχωρίζω. Πώς θα κάνεις κάτι για την καριέρα σου όταν έχεις αφήσει πίσω τον εαυτό σου; Αν παραμερίσεις τον εαυτό σου δεν θα καταφέρεις τίποτα πουθενά. Τον εαυτό μας πρέπει να βρίσκουμε χρόνο να τον αφουγκραζόμαστε» είπε.

Κατά την γνώμη της από την υποκριτική λείπει η ταπεινότητα

«Θεωρώ ότι αυτό που λείπει στη δουλειά μας είναι η ταπεινότητα. Παίρνουμε πολύ σοβαρά τη δουλειά μας, νομίζουμε ως είμαστε το κέντρο της γης. Την ψωνίζουμε και λέμε ότι κάτι συμβαίνει γιατί μας ξέρει ο κόσμος κι είμαστε στα περιοδικά. Τίποτα δεν συμβαίνει. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους ξέρει ο κόσμος και είναι πολύ πιο αξιόλογοι από μας και είναι και πιο χαρούμενοι. Να το βράσω εγώ να έχω μία καριέρα και μέσα μου να μην είμαι καλά».