Νατάσα Παζαΐτη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τα δίδυμα παιδιά της

Συντάκτης: Newsroom

13 Δεκεμβρίου 2022 15:24

Νατάσα Παζαΐτη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τα δίδυμα παιδιά της

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση με τα δίδυμα παιδιά της πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας 13/12 η Νατάσα Παζαΐτη.

Η σύζυγός του τέως πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, η οποία έχει επιλέξει να κρατά χαμηλό προφίλ όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, κάνει ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις.

Αυτή φορά όμως, θέλησε να τιμήσει με την παρουσία της τον στενό φίλο της, Μίνω Μάτσα, στην μουσική παράστασή του «Από Κοντά» που πραγματοποιήθηκε σε γνωστή μουσική σκηνή στο κέντρο της Αθήνας.

Η Νατάσα Παζαΐτη είχε στο πλευρό της και τα δύο δίδυμα παιδιά της, Αλέξανδρο και Αλίκη ενώ στην παρέα τους βρέθηκε και η Όλγα Κεφαλογιάννη. Όλοι μαζί πόζαραν στον φωτογραφικό και έδειχναν ιδιαίτερα χαρούμενοι απολαμβάνοντας τη βραδιά.

Πηγή φωτογραφιών: ndp

Νατάσα Παζαΐτη: Διασκέδασε σε Αργυρό – Ρουβά

Η Νατάσα Παζαΐτη έκανε τις προάλλες μια νυχτερινή έξοδο για διασκέδαση.

Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας και πρώην αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Καραμανλή, θέλησε να ξεκλέψει λίγο χρόνο για τον εαυτό της και βρέθηκε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο.

Πιο συγκεκριμένα, η Νατάσα Παζαΐτη επισκέφθηκε το κέντρο διασκέδασης, όπου εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Η χειρουργός διασκέδασε μέχρι αργά, φορώντας ένα σύνολο σε μαύρες και μωβ αποχρώσεις, με τον φωτογραφικό φακό να την απαθανατίζει, ενώ χορεύει.

Πηγή φωτογραφιών: ndp