Νατάσσα Μποφίλιου: «Η διασημότητα δεν με άλλαξε»

24 Απριλίου 2022 20:15

Νατάσσα Μποφίλιου: «Η διασημότητα δεν με άλλαξε»

Η Νατάσσα Μποφίλιου παρουσίασε μέρος της δουλειά της στην Κυψέλη της ΕΡΤ. Παράλληλα παραχώρησε συνέντευξη και έκανε λόγο για το πως μπορούν όλοι να ανατρέψουν την κρίση σε όλα τα επίπεδα.

Νατάσσα Μποφίλιου: «Η διασημότητα δεν με άλλαξε».

«Πρέπει να επιληφθούμε με κάθε τρόπο τη ζωή μας, πρέπει να την πάρουμε στα χέρια μας και να κάνουμε πραγματικά ό,τι μπορεί ο καθένας για να υπάρχει ανατροπή σε αυτό που συμβαίνει γιατί είναι μια συνεχόμενη κατρακύλα σε όλα τα επίπεδα». Δεν παρέλειψε να σχολιάσει την κρίση και πρότεινε να αναλάβει ο καθένα μέρος της αλλαγής που πρέπει να γίνει.

Δεν την απασχολεί ιδιαίτερα η δημόσια εικόνα της

«Η δημόσια εικόνα μου δεν με απασχολεί, δεν με προβληματίζει και δεν υπάρχει στην εξίσωση όταν θεωρώ ότι σαν γυναίκα, σαν πολίτης και ως άνθρωπος πρέπει να πάρω μια θέση. Ξέρω από την αρχή πως ότι επάγγελμα και να έκανα οι θέσεις έχουν ευθύνη. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το πάρεις απόφαση νωρίς όταν βγεις στην αρένα της ζωής».

«Δεν άλλαξα γιατί δεν με προσδιορίζει η διασημότητα, ούτε ότι είμαι η Νατάσσα Μποφίλιου η τραγουδίστρια. Με προσδιορίζουν τα πράγματα που έχουν όντως ουσία« Ενώ μετά από λίγο πρόσθεσε: «Από παιδί κάπως διδάχθηκα από την οικογένειά μου ότι έχω την ελευθερία και το δικαίωμα να διεκδικώ να είμαι ο εαυτός μου και να παίρνω αυτή την ευθύνη».

Όσα αφορούν στον χαρακτήρα της την δυσκολεύουν

«Πάρα πολλά πράγματα. Και στοιχεία του χαρακτήρα μου που θα ήθελα να είναι αλλιώς και να κάνω αλλιώς. Αλλά νομίζω ότι όλοι μας είμαστε ένα έργο προς εξέλιξη. Μου αρέσει να γυρνάω πίσω να βλέπω τον εαυτό μου και να λέω έχεις γίνει καλύτερη». Αποκάλυψε πως θέλει πάντα να εξερευνά όσα την συγκινούν. «Έχω πάντα την περιέργεια να βλέπω πίσω από τα πράγματα που με συγκινούν».