Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Η Ασημίνα έκανε μεγάλο πόλεμο στον Άρη στο Survivor – Τώρα κάνουν παρέα»

Συντάκτης: Newsroom

28 Ιουνίου 2022 09:40

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Η Ασημίνα έκανε μεγάλο πόλεμο στον Άρη στο Survivor - Τώρα κάνουν παρέα»
Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου βρέθηκε στο πλατό του Happy Day και μίλησε για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε μετά το Survivor, όπως επίσης και για τον σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου σχολίασε ό,τι βλέπει στο Survivor, σαν τηλεθεατής πια και έδωσε την ψήφο υποστήριξής της στον Άρη Σοϊλέδη.

Τα προβλήματα υγείας μετά από το Survivor

«Στην αρχή τσαντιζόμουν με πράγματα που έβλεπα, αλλά τελικά πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι είναι ένα παιχνίδι και πρέπει να κοιτάμε τα θετικά», δήλωσε αρχικά.

«Κοιμάμαι κανονικά στο κρεβάτι, η αλήθεια είναι όμως ότι δυσκολεύομαι να κοιμηθώ. Στο Survivor δεν είχαμε κινητό, είχαμε μια ανεμελιά και την κούραση και πέφταμε σαν πουλάκια. Μια φορά με είχε δαγκώσει ένα ποντίκι και ξύπνησα και ούρλιαζα».

«Το μεγαλύτερο θέμα στις γυναίκες είναι το ορμονικό. Ο κύκλος σου δε λειτουργεί, σταματάει. Απλά από ένα σημείο και μετά βγαίνουν κάποια νεύρα παραπάνω και όλο αυτό σου δημιουργεί και ένα πρήξιμο. Εγώ είδα στον εαυτό μου κυτταρίτιδα. Αν με δείτε μετά από μια εβδομάδα το πρόσωπό μου είχε πρηστεί.
Είχα χάσει κιλά αλλά μόλις βγαίνεις, επειδή πλακώνεσαι στο φαγητό τα παίρνεις αμέσως. Εγώ πήρα πολλά παραπάνω και τώρα είμαι σε διαδικασία να τα ξαναχάσω. Το ορμονικό σε μένα επανήλθε πολύ γρήγορα». Τόνισε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.  Ενώ αποκάλυψε ότι έχει ένα πρόβλημα με το στομάχι της και κανονικά δεν έπρεπε να τρώει καρύδα. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που ζήτησε να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

«Δεν μου άρεσαν κάποια πράγματα που έκανε, ήταν λίγο fake με όλα τα άτομα. Μου κάνει εντύπωση που κάνει παρέα με τον Άρη, γιατί του έκανε μεγάλο πόλεμο». Δήλωσε για την Ασημίνα.

Ενώ για τον Μαρτίκα είπε: «Στον Σπύρο δεν μπορείς να κρατήσεις κακία. Με είχε εξοργίσει μια περίοδο, αλλά δεν είναι διπρόσωπος, απλά αλλάζει άποψη κάθε 3 λεπτά».

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: έτοιμη για το επόμενο βήμα με τον Κώστα Πηλαδάκη μετά το Survivor

Ο σύντροφός της Κώστας Πηλαδάκης την στήριξε πολύ

Η αντίδραση του Κώστα Πηλαδάκη στο έπαθλο επικοινωνίας ήταν κάτι που την εξέπληξε ευχάριστα. Αφού ο ίδιος δεν επιδιώκει να βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο η έκπληξη που άφησε η καλή της φίλη, Μαρία Καλάβρια, να εννοηθεί για πρόταση γάμου από μέρους του, δεν είναι στα άμεσα σχέδια του ζευγαριού. «Δεν περίμενα να βγει, είναι ένα άτομο που ξεπέρασε τους τόνους γιατί γενικά κρατά χαμηλό προφίλ. Το έκανε και το εκτιμώ πάρα πολύ». Είπε χαρακτηριστικά.