Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Μετά το Survivor έχω αποκτήσει τρομερό στρες με την καθημερινότητα»

Συντάκτης: Newsroom

1 Ιουνίου 2022 14:40

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Μετά το Survivor έχω αποκτήσει τρομερό στρες με την καθημερινότητα»

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου σήμερα βρέθηκε στην παρέα του «Love It» για να μιλήσει για την εμπειρία της στο Survivor.

«Δεν είμαι πάρα πολύ ήρεμη. Μετά το Survivor έχω αποκτήσει τρομερό στρες αντικειμενικά με την καθημερινότητα. Έχω συνηθίσει σε άλλους ρυθμούς, βγαίνεις έξω και γίνεται πανικός με email, τηλέφωνα, ραντεβού, λογαριασμούς, υποχρεώσεις το ένα το άλλο. Ξαφνικά σου φαίνεται όλο αυτό πολύ ξένο. Είναι λίγο περίεργο, δεν το περίμενα. Όταν προβάλλεσαι, σχολιάζεσαι και αναλόγως, δεν γίνεται όλοι να σε αγαπάνε».

«Διαπιστώνεις πάρα πολύ έντονα ότι σημασία έχουν μόνο οι ανθρώπινες σχέσεις, μέσα στο Survivor καταφέρνεις να είσαι ευτυχισμένος – ακόμη και αν δεν έχεις να φας ή κρυώνεις – επειδή έχεις δυο τρία άτομα τα οποία ένιωθα ότι με αγαπούσαν και τους αγαπούσα. Είναι πολύ σημαντικό. Αναφέρομαι στον Απόστολο και τον Άρη αλλά και στην Μυριέλλα και τον Λάμπρο στην αρχή του παιχνιδιού. Δεν πίστευα ότι θα φτάσω τους 5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο».

Survivor – Ναυσικά: «Τον Μαρτίκα τον έπιανε τρέλα μαζί μου»

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ και μίλησε μεταξύ άλλων για το Survivor, την εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο και τον Σπύρο Μαρτίκα.

«Πήγα για πολλούς λόγους, για την εμπειρία, την περιπέτεια, επειδή ήθελα να εκτιμήσω τη ζωή, για πολλούς και διάφορους λόγους. Έπρεπε να μη συμμετέχω πολύ και να μην παίρνω πολύ σοβαρά κάποια πράγματα. Σε πολλές περιπτώσεις το κατάφερα. Είχα κάτι εκρήξεις που έμαθα ότι συζητήθηκαν».

Οι επιθέσεις που δεχόταν από τον Σπύρο Μαρτίκα

«Το φαρμακοποιό τον έπιανε τρέλα μαζί μου. Έλεγε τα δικά του. Ο Μαρτίκας, η φιλοσοφία του είναι να είναι drama queen. Αν σε συμπαθεί θα σε κάνει θεό, αν κάτι δε του αρέσει σε εσένα παθαίνει τρέλα. Έτσι είναι, θέλει να είναι το επίκεντρο της προσοχής και να βγάζει λόγους».

«Μου έκανε εντύπωση η υπομονή μου, ξεπέρασα τον εαυτό μου»

«Εγώ γενικά σαν άνθρωπος είμαι λίγο νευρική. Πίστευα ότι θα έχω θέμα με τη συμβίωση αλλά τελικά αποδείχθηκε μεγατόνων η υπομονή μου, ήμουν η πιο ζεν. Μου έκανε εντύπωση η υπομονή μου, ξεπέρασα τον εαυτό μου. Επίσης εγώ έχω θέμα με το φαγητό, στη ζωή μου σκέφτομαι συνέχεια όλη μέρα τι θα φάω, κάνω τεράστιες προσπάθειες για να διατηρώ τα κιλά μου, είμαι πολύ γλυκατζού. Εκεί έγινε ένα κλικ και δε σκεφτόμουν το φαγητό καθόλου».