Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Συγκλόνισε μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια

6 Απριλίου 2022 00:07

Survivor - Ναυσικά για Βρισηίδα: «Σταμάτα να λες πράγματα για ανθρώπους που δεν ξέρεις»

Την δική της κατάθεση ψυχής έκανε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου από τον Άγιο Δομίνικο.

Η  καλλονή της ομάδας των Κόκκινων, μπορεί να εχει κανει τους τηλεθεατές να παραμιλούν με την εντυπωσιακή της εμφάνιση, θέλησε να μιλήσει για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια αλλά και για τον εθισμό του πατέρα της στα ναρκωτικά, όπως η ίδια αποκάλυψε.

Η Ναυσικά, με δάκρυα στα μάτια θυμήθηκε την παιδική της ηλικία που ήταν μέσα στην φτώχια όπως είπε.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε: «Όποιος με γνωρίζει τώρα και δεν ξέρει το παρελθόν μου πιστεύει ότι είμαι ένα άτομα το οποίο μεγάλωσε βασιλικά. Η πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα σε μία οικογένεια πολύ φτωχή.

Αλλάζαμε συνεχώς σπίτι λόγω οικονομικών προβλημάτων και κάποια στιγμή αναγκαστήκαμε να μετακομίσουμε στη Δράμα, από όπου κατάγεται η μητέρα μου. Ενώ είχα πολύ μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά μου, ενώ εκείνος ήταν σχεδόν πάντα απών και λόγω της δουλειάς του και λόγω του εθισμού του στα ναρκωτικά. Έχω δει και έχω βιώσει καταστάσεις τις οποίες δεν μπορείς να ξεχάσεις εύκολα».

Η πρώτη φορά που μίλησε για τον εθισμό του πατέρα της και τα ναρκωτικά

Η συγκινητική εξομολόγηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου για τον εθισμό του πατέρα της.

«Είχαμε μια συζήτηση με τα παιδιά για το πόσο μας έχει αλλάξει το Survivor. Έχω αναθεωρήσει πολλά. Δεν έχω δώσει το τηλέφωνο του μπαμπά μου στην Επικοινωνία. Δεν τον έχω συναντήσει και δεν του έχω μιλήσει από επιλογή, πριν το Survivor.

Είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα στη ζωή του και το μόνο φάουλ που έχει κάνει είναι ότι είχε για πάρα πολλά χρόνια έναν εθισμό. Τον οποίο μέχρι να ενηλικιωθώ εγώ, δεν τον ξεπέρασε ποτέ. Ακόμη και σήμερα πάρα πολλές φορές υποτροπιάζει και μετά συνέρχεται. Έχω δει τον εαυτό μου να κρύβει πράγματα και να ντρέπεται για κάτι τέτοια πράγματα, κάτι το οποίο είναι λάθος γιατί πάρα πολύς κόσμος περνάει τα ίδια, είτε στον τζόγο, είτε σε οτιδήποτε.

Πρέπει να μάθουμε να στηρίζουμε αυτούς τους ανθρώπους κι όλο αυτό είναι μια αρρώστια που μπορεί να ξεπεραστεί με την αγάπη των δικών σου ανθρώπων.

Συνειδητοποιώ ότι είχα μια άρνηση όλα αυτά τα χρόνια προς το πρόσωπό του γιατί η επαφή μαζί του μου θύμισε όλα τα αρνητικά που είχα περάσει. Μεγαλώνοντας έγινα πάρα πολύ εγωίστρια, σκληρή και ανεξάρτητη. Νομίζω πρέπει να το αλλάξω αυτό. Πρέπει να δίνω δεύτερες ευκαιρίες σε ανθρώπους και πρέπει να συγχωρώ… Θέλω να ξέρει ότι τον αγαπώ και θα τα πούμε έξω». » Είπε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με δάκρυα στα μάτια .