Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: To αυτοάνοσο, τα «καρφιά» στην Ασημίνα και το Survivor

Συντάκτης: Newsroom

18 Ιουνίου 2022 15:22

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: To αυτοάνοσο, τα «καρφιά» στην Ασημίνα και το Survivor

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Απόστολος Ρουβάς ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή του Θέμη Γεωγραντά, «Αfter Dark».

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μίλησε για το Survivor, το αυτοάνοσο νόσημα και «πέταξε» τα καρφιά της για την Ασημίνα Χατζηανδέου.

«Εγώ έχω ένα αυτοάνοσο στο παχύ έντερο»

«Εγώ έχω ένα αυτοάνοσο στο παχύ έντερο. Κανονικά εγώ δεν θα έπρεπε να τρώω ίχνος καρύδας. Ήταν όλη η διατροφή που έφταιξε, κάποια στιγμή εγώ είχα μία μεγάλη έξαρση. Νόμιζα ότι θα περάσει γι’ αυτό και πάλεψα τότε για την ατομική ασυλία. Είδαμε ότι χειροτερεύει και συμφωνήσαμε με την παραγωγή ότι είναι καλύτερο να μη ρισκάρουμε σε θέματα υγείας. Δεν πίστευα ότι θα κάτσω τόσο».

«Δεν θεωρώ την Ασημίνα Χατζηανδρέου καλό πρότυπο»

«Να πω την αλήθεια δεν θα ήθελα να το πάρει η Ασημίνα, η Σταυρούλα, ή ο Άρης, ή ο Στάθης ναι. Την Ασημίνα δεν τη θέλω σαν χαρακτήρα να κερδίσει. Άργησα πάρα πολύ αλλά κατάλαβα ότι η Ασημίνα δεν είναι αυτό που έδειχνε. Αν το μόνο μας θέμα ήταν το αγωνιστικό, θα ήμασταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το “Survivor” έχει να κάνει και με την προσωπικότητα, καλώς ή κακώς δίνουμε ένα παράδειγμα στον κόσμο που μας βλέπει. Δεν θεωρώ την Ασημίνα Χατζηανδρέου καλό πρότυπο».

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Κώστας Πηλαδάκης: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ στα μπουζούκια!

O φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και τον Κώστα Πηλαδάκη σε βραδινή τους έξοδο. Ο γνωστός επιχειρηματίας και το μοντέλο, σε βραδινή τους έξοδο σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί, διασκέδασαν μαζί με την παρέα τους μέχρι τις πρωινές ώρες. Το ζευγάρι έδειχνε πιο ερωτευμένο από πότε και πόζαρε μαζί στον φωτογραφικό φακό.

Πηγή φωτογραφιών: NDP