Νέα αναβολή στην προβολή του Δάσκαλου! Τι συμβαίνει με τη νέα σειρά του Παπακαλιάτη στο Mega και δεν θα ξεκινήσει τα Χριστούγεννα;

1 Αυγούστου 2021 08:00

Η νέα σειρά του Mega, Ο Δάσκαλος έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον. Με το κοινό να ανυπομονεί για τη νέα σεζόν! Πάντως, υπάρχει μία συνεχή αναβλητικότητα με την προβολή της.

Το σίριαλ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ήταν αρχικά να προβληθεί τα Χριστούγεννα. Μετά κυκλοφόρησαν πληροφορίες ότι ο Δάσκαλος οδεύει προς Φεβρουάριο. Όμως τα τελευταία 24ωρα κυριαρχεί η άποψη να ακολουθηθεί πιστά ο δρόμος του… Σιωπηλού Δρόμου. Και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αναμένεται να έρθει στην παρέα μας την άνοιξη.

Συγκεκριμένα, ο Δάσκαλος θα προβληθεί τον Απρίλιο του 2022, στη βραδινή ζώνη του καναλιού. Όπως έγινε και με τον Σιωπηλό Δρόμο. Όπου η επιτυχία ήταν πάρα πολύ μεγάλη.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει στους Παξούς, με τις πρώτες φωτογραφίες να είναι μοναδικές. Πλάνα θα δούμε επίσης σε Αθήνα και Κέρκυρα. Η νέα σειρά του Παπακαλιάτη θα αναδείξει την ομορφιά των ελληνικών νησιών, με τα τοπία να κόβουν την ανάσα σε κάθε σκηνή. Η σειρά αυτή θα μοιάζει περισσότερο με ταινία.

Ο Παπακαλιάτης βρίσκεται στο νησί, αναζητώντας μόνος του μέρη, στα οποία πραγματοποιούνται οι σκηνές. Η σειρά αυτή είναι υψηλής αισθητικής και ίσως μία από τις πιο ακριβές παραγωγές που θα δούμε αυτή τη σεζόν. Οι χώροι των γυρισμάτων είναι φυσικοί, με επίκεντρο ένα μικρό σχολείο στους Παξούς.