Νέα κόντρα Δημήτρη Παπανώτα – Νάνσυς Ζαμπέτογλου! ” Δεν θα απολογηθώ για τίποτα στον Παπανώτα”

13 Οκτωβρίου 2020 12:01

Μία νέα κόντρα φαίνεται ότι έχει γεννηθεί στην τηλεόραση ανάμεσα στο Δημήτρη Παπανώτα και στην εκπομπή dot! Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Δημήτρης Παπανώτας έγραψε για τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου

“Δεν έχω λόγια!!! Η Νάνσυ δίνει συνέντευξη στο…περιοδικό της, το Down Town!!!! Και όχι μόνο αυτ! Η λεζάντα γράφει » η καλή τηλεόραση έχει την υπογραφή τους»… της (μα ποιας άλλης???) ιδίας της ιδιοκτήτριας- συνεντευξιαζόμενης, ε και παρεμπιπτόντως του, ήρωα ομολογουμένως, συμπαρουσιαστή… Θα μου πεις αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει… Θα σου απαντήσω, όλα πρέπει να έχουν όριο… Και επίπεδο. Φαντάζομαι κάθε πρωί τη Νάνσυ να φτύνει στον καθρέφτη της μην αυτοματιαστεί… Τι να πω!!!!!»

«Κάθε σελίδα και καημός!!! Είχε και καλύτερο στην επόμενη σελίδα. Η Νάνσυ με τους παρατρεχάμενους το παίζει…Beatles!!!!!!! Φυσικά πρώτη περνάει τη γνωστή διάβαση, μα ποια άλλη, η ίδια!!!! Θα τρίζουν τα κόκαλα του μακαρίτη του Τζαν… ΤΟΥ John Lennon καλέ… Μη σου πω ότι θα σηκωθεί ο εκλιπών να το λύσει…»

Από την εκπομπή Ευτυχείτε, η Έλενα Πολυκάρπου συνάντησε τους δύο παρουσιαστές κι εκείνοι έδωσαν την απάντησή τους στον Δημήτρη Παπανώτα.

«Δεν θα απολογηθώ γι’ αυτό, όταν είμαστε 25 χρόνια στη δουλειά κι έχουμε κάνει δεκάδες χιλιάδες συνεντεύξεις. Δεν θα απολογηθώ και σε έναν άνθρωπο που δεν έχει ιδέα από τα περιοδικά. Άλλο πράγμα η τηλεόραση, άλλο πράγμα τα περιοδικά», είπε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

https://youtu.be/RGGc1J4inAM