Νέα περιπέτεια υγείας για τη Νόρα Βαλσάμη- Νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο της Σύρου

Συντάκτης: Newsroom

3 Ιουλίου 2024 17:10

Νόρα Βαλσάμη: Κραυγή αγωνίας από τον γιο της μετά τον θάνατο του Ερρίκου Ανδρέου – «Είμαστε σε απόγνωση»

Νέα πρόβλημα υγείας για την αγαπημένη ηθοποιό Νόρα Βαλσάμη, η οποία εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Σύρου, για επέμβαση στη μέση της.

“Πρόκειται να κάνω μια εγχείρηση στη μέση. Αν και το πρόβλημα είναι παλιό, ωστόσο έπαθα νέο χτύπημα, με αποτέλεσμα να πρέπει να χειρουργηθώ άμεσα. Ηδη βρίσκομαι στο νοσοκομείο. Η εγχείρηση ήταν να γίνει χθες, όμως λόγω επισκληριδίου θα γίνει αύριο” ανέφερε η ηθοποιός.

Η Νόρα Βαλσάμη, η οποία τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στη Σύρο, πριν από αρκετά χρόνια, άρχισε να αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα με τη μέση της. Δεν ήταν λίγες οι φορές που μέσα από τη δική της δημόσια κραυγή αγωνίας αναφερόταν στο προσωπικό δράμα που αντιμετώπιζε, μην μπορώντας πολλές φορές να κρατηθεί όρθια στα πόδια της.

Αν και καταβεβλημένη από την ταλαιπωρία των προβλημάτων υγείας της, από το κρεβάτι του πόνου στο Νοσοκομείο της Σύρου όπου νοσηλεύεται, πληροφορήθηκε από τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα για τον χαμό του δεύτερου συζύγου της επιστήθιας φίλης της Αλίκης Βουγιουκλάκη, του Κύπριου επιχειρηματία Γιώργου Ηλιάδη.

νορα βαλσαμη ερρικος ανδρεου

“Πέθανε ο Γιώργος; Πόσο ξαφνικό είναι αυτό που μου λέτε. Και βρίσκομαι και σε άσχημη κατάσταση τώρα” είναι τα πρώτα της λόγια στη δυσάρεστη είδηση του χαμού ενός πολύ καλού της φίλου, με τον οποίο έκαναν στενή παρέα τα χρόνια που η Αλίκη ήταν παντρεμένη μαζί του.

“Το μόνο που θέλω να πω για τον Γιώργο είναι ότι θα τον θυμάμαι πάντα σαν έναν άνθρωπο πολύ χαμηλών τόνων, συνεσταλμένο, με χαμόγελο και χιούμορ. Η Αλίκη ήταν ερωτευμένη μαζί του. Αυτόν τον άνθρωπο τον είχε λατρέψει” αναφέρει η Νόρα Βαλσάμη με πόνο ψυχής για όσα συνεχίζει να βιώνει με την περιπέτεια με την υγεία της!