«Η Ελένη φώναζε βοήθεια κι εκείνος την έπιασε από τον λαιμό και άρχισε να τη χτυπάει με μανία»

19 Δεκεμβρίου 2018 18:38

Νέες αποκαλυπτικές λεπτομέρειες έρχονται στη δημοσιότητα για τους δύο νεαρούς που κατηγορούνται για τον φόνο της Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο.

Τώρα, ο 19χρονος Αλβανός δηλώνει στην, κατ’ αντιπαράσταση εξέταση, ότι ο 21χρονος Έλληνας συγκατηγορούμενός του είχε καταναλώσει λίγες ώρες πριν τον φόνο, νιτρικό. Πρόκειται γι’ αναβολικό που χρησιμοποιείται σε ανθρώπους προκειμένου να δυναμώσουν. Το νιτρικό έχει αγγειοδιασταλτικές ιδιότητες με αποτέλεσμα να πηγαίνει περισσότερο αίμα στους μυς έτσι ώστε να θρέφονται καλύτερα και να «φουσκώσουν».

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο 19χρονος, η άτυχη Ελένη, «φώναζε βοήθεια, ο 21χρονος της έπιασε από τον λαιμό και άρχισε να τη χτυπάει με μανία στον τοίχο. Αμέσως μετά πήρε το ηλεκτρικό σίδερο και τη χτύπησε δύο φορές».

«Τέλειωσε αυτή»

«Στις 27 Νοεμβρίου με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να φέρει μια φοιτήτρια σπίτι μου. Εγώ του αρνήθηκα και με ρώτησε αν έχω κάποια αποθήκη με στρώμα για να πάει εκεί». Αυτά αποκαλύπτει φίλος του 19χρονου στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. «Τον ξαναείδα το Σάββατο μετά τη δολοφονία της Ελένης, και ήταν τρομαγμένος. Εγώ τον ρώτησα τι έγινε με τη φοιτήτρια που είχε βρεθεί και μου απάντησε «τέλειωσε αυτή», αλλά δεν κατάλαβα τι εννοούσε».

«Ήταν βίαιος, όλο το νησί το ξέρει αυτό. Του άρεσε να βαράει», συνέχισε.

Σχετικά με τον 21χρονο δήλωσε πως είχε βγει μερικές φορές μαζί του και το μόνο που ξέρει είναι ότι είναι βίαιος στις ερωτικές του στιγμές. «Οι δυο τους έκαναν παρέα, είχαν ξεκόψει για κάποιο διάστημα και ξαναέμπλεξαν τον τελευταίο μήνα», κατέληξε.