Νεφέλη Ορφανού: «Έφυγε ξαφνικά από καρδιά, δεν ήμουν προετοιμασμένη»

Συντάκτης: Newsroom

27 Μαΐου 2022 20:50

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις στην τηλεόραση, η ηθοποιός Νεφέλη Ορφανού άνοιξε την καρδιά της και έκανε την δική της κατάθεση ψυχής. Η ηθοποιός μίλησε για τον σύντροφο που έχασε αλλά και τον Γιάννη Δαλιανίδη.

Αναφερόμενη στον θάνατο του συντρόφου της που τη σημάδεψε η Νεφέλη Ορφανού μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» για τον σύντροφό της που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή: «Μία μεγάλη σχέση που είχα “έφυγε” από τη ζωή… ακόμη μαζί του θα ήμουν. Έχασα τον σύντροφό μου. Ήταν γιατρός, πολύ καλός, ήξερε την φύση του ανθρώπου. Με αγαπούσε πάρα πολύ αλλά ποτέ δεν με είχε πιέσει για τίποτα. Είχε εξάρτηση με μένα. Ήταν λίγο μπον βιβέρ, με έκανε λίγο να ανησυχώ».

«Ήταν πολύ ήσυχος αλλά δυστυχώς δεν έζησε. Ήμασταν μαζί καμιά δεκαετία. Δεν ήθελα ποτέ να κάνω παιδί, ούτε εκείνος. Ήμασταν συνέχεια μαζί. Έφυγε ξαφνικά από καρδιά, δεν ήμουν προετοιμασμένη» πρόσθεσε η Νεφέλη Ορφανού.

Ξεχωριστό κεφάλαιο στη συνέντευξη της ηθοποιού αποτέλεσε η τηλεοπτική σειρά «Το Ρετιρέ» που ξεχώριζε στη δεκαετία του ’90. Όπως είπε «από πίσω ήταν ο Γιάννης Δαλιανίδης που δεν τον πολυγούσταρα αλλά εκείνος με αγαπούσε πολύ. Με επέλεξε από την προσωπική του φίλη Μαρλαίν κι έλεγε θα δω. Τελικά υπήρχε ένας μικρός ρολάκος και λέει να της τον δώσω; Από την τρίτη ημέρα που πήρα το αυτοκίνητο για να πάω κάπου, ακούω μπιπ μπιπ και σταματούσε η κυκλοφορία».

Συνεχίζοντας για τον Γιάννη Δαλιανίδη η Νεφέλη Ορφανού είπε ότι «δεν τον συμπαθούσα γιατί στη φαντασία μου ήταν συνυφασμένος με ελληνικές ταινίες του συρμού. Έλεγα θα πάω με τον Γιάννη τον Δαλιανίδη; Ηλιθιότητες. Ο Γιάννης ήταν πολύ καλλιεργημένος άνθρωπος και μεγαλοαστός. Εξαιρετικός. Με λάτρεψε. Δεν ήθελα να πηγαίνω στα γυρίσματα. Έκανε μεγάλη το σίριαλ. Με φώναξε για τρία επεισόδια κι έκανα τρία χρόνια».