Νέλλη Γκίνη για Νίκο Φώσκολο: «Όποιος δεν άντεχε μπορούσε να φύγει»

Συντάκτης: Newsroom

13 Νοεμβρίου 2022 11:15

Νέλλη Γκίνη για Νίκο Φώσκολο: «Όποιος δεν άντεχε μπορούσε να φύγει»

Μετά την ένταση ανάμεσα στον Χρήστο Πολίτη και την Κάτια Δανδουλάκη με αφορμή τις αιχμηρές δηλώσεις του πρώτου για τη συνεργασία του με τον Νίκο Φώσκολο, η Νέλλη Γκίνη πήρε θέση μέσα από συνέντευξή της.

Η ηθοποιός μίλησε για τη δική της εμπειρία από τη συνεργασία της με τον Νίκο Φώσκολο και ήταν ξεκάθαρη. Μιλώντας στην εφημερίδα Espresso είπε:

«Με τον Φώσκολο συνεργαστήκαμε και στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση. Τελευταία δούλεψα στο “Καλημέρα ζωή” μαζί του. Ήταν κλειστός άνθρωπος, όμως έχω πολύ καλή άποψη για το πρόσωπο του. Η δουλειά τότε ήταν πολύ σκληρή στα έργα. Ήταν έργα καθημερινά και οι ηθοποιοί γίνονταν μηχανάκια για να αποστηθίζουν τα κείμενα των έργων. Κάθε μέρα αποστηθίζαμε τεράστια κείμενα και κάποια στιγμή αυτό ήταν πάνω από τις δυνάμεις μας. Ήταν πολύ σκληρή η δουλειά τότε».

«Όμως όποιος δεν άντεχε μπορούσε να φύγει. Από τη στιγμή που δέχεσαι μια δουλειά, πρέπει να τη διεκπαιρεώσεις».

Νέλλη Γκίνη: «Αρκετές φορές μου συνέβη σεξουαλική παρενόχληση - Έκανα πολύ καιρό να συνέλθω»

Νέλλη Γκίνη: «Διαλύθηκε η σχέση μας 15 μέρες πριν το γάμο, έκανα το λάθος να σταματήσω την εγκυμοσύνη μου»

Η Νέλλη Γκίνη έκανε μία κατάθεση ψυχής και μίλησε για την σχέση της με τον Μιχάλη Ζαμπέτα αλλά και για τον λόγο που κατέστρεψε το γάμο τους λίγες ημέρες πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Με τον Μιχάλη Ζαμπέτα γιατί χωρίσατε;

Με τον Μιχάλη κι εκεί λειτούργησε η παρόρμησή μου. Ήμασταν τρία χρόνια μαζί, παράφορος έρωτας και διαλύθηκε η σχέση μας 15 μέρες πριν το γάμο, ενώ ήταν όλα κανονισμένα με κουμπάρους, μπομπονιέρες, προσκλητήρια κλπ. Έχω κάνει λάθη στη ζωή μου τα οποία έχω το θάρρος κι έχω βγει να τα πω.

Βγαίνω και τα λέω, διότι αν ένα δικό μου λάθος μπορεί να γίνει ένα καλό παράδειγμα για κάποιον άλλον άνθρωπο, δηλαδή να μην ενεργήσει παρορμητικά και καταστρέψει κάτι όμορφο και σημαντικό στη ζωή του, το θεωρώ μεγάλη μου επιτυχία. Αγαπώ την αλήθεια και δεν μπορώ να λέω ψέματα, ειδικά ψέματα που μπορεί να ταρακουνήσουν ζωές.

Αυτό που έγινε λοιπόν, είναι ότι εγώ πίστεψα σε έναν τσακωμό μας ότι ο Μιχάλης εξαφανίστηκε, επειδή για κάποιες μέρες είχε πάρει μια απόσταση και έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, με αποτέλεσμα να κάνω το λάθος να σταματήσω την εγκυμοσύνη μου. Ήταν βλακεία μου, ανοησία μου. Θεώρησα ότι αφού δεν έχω τον Μιχάλη, τίποτα δεν έχει θέση στη ζωή μου. Θα ήθελα πολύ να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω και να μην είχε συμβεί αυτό.

Σας το συγχώρησε ποτέ εκείνος;

Βεβαίως μου το συγχώρησε. Λίγο πριν μπει στο νοσοκομείο, ερχόταν στο σπίτι, μιλούσαμε σε πολύ γλυκό και φιλικό επίπεδο. Μου έλεγε για τους γάμους, καθώς είχε παντρευτεί αυτός μετά από εμένα. Ήμασταν πολύ καλοί φίλοι και λίγο πριν αρρωστήσει μου έλεγε να πάμε βόλτα με τη βάρκα στο εξοχικό του. Τον αγάπησα πάρα πολύ και θα τον αγαπώ πάντα. Τα χρόνια μαζί του ήταν υπέροχα, είχαν τα πάντα.