Νέλλη Γκίνη: Το τραγούδι που έγραψε για εκείνη ο γιος της

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

13 Ιανουαρίου 2023 11:00

Ο γιος της Νέλλης Γκίνη, Μάριος, είναι μουσικός και έχει γράψει τραγούδι για τη μητέρα του, με την ίδια να πρωταγωνιστεί στο βίντεο κλιπ!

Η ηθοποιός Νέλλη Γκίνη, η οποία έχει συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα της υποκριτικής, τρέφει αδυναμία στον γιο της, Μάριο.

Ο τελευταίος ασχολείται με τη μουσική και συγκεκριμένα με τη ραπ.

Το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο είναι Boem και τα τραγούδια του έχουν χιλιάδες views στο Youtube.

Μάλιστα, το 2017 είχε γράψει για τη μητέρα του ένα τραγούδι με τίτλο «Μάνα Άσε με», στο οποίο πρωταγωνιστεί στο video clip η ίδια.

Το κομμάτι περιλαμβάνεται στον δίσκο «Ήθελα απλά να συστηθώ».

Μεγάλη αγάπη της Γκίνη είναι το θέατρο, το οποίο υπηρέτησε και συνεχίζει να υπηρετεί μέχρι και σήμερα ενώ παράλληλα ασχολήθηκε και με το τραγούδι σαν σόου γούμαν.

Σε πρόσφατη συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στον γιο της καθώς και στην προσωπική της ζωή, κάνοντας αναφορά στους δυο γάμους της (ο ένας μάλιστα διήρκησε μόλις δύο εβδομάδες!) και για τη σχέση της με τον Μιχάλη Ζαμπέτα, γιο του Γιώργου Ζαμπέτα, που είχε άδοξο τέλος.

«Την πρώτη φορά που παντρεύτηκα ήμουν πολύ νέα γύρω στα 18 και παντρεύτηκα από έρωτα. Χώρισα γιατί θέλησε να μου πει ότι πρέπει να σταματήσω το θέατρο κι εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω αυτό», είπε αρχικά η πρωταγωνίστρια.

Και η Γκίνη συμπλήρωσε λέγοντας: «Το άλλο ήταν ένα λάθος που κράτησε πάρα πολύ λίγο. Κράτησε μόνο δεκαπέντε μέρες. Δεν ήμουν τελικά κορίτσι για γάμο.

Ήμασταν έτοιμοι να παντρευτούμε με τον Μιχάλη Ζαμπέτα, έγινε ένας πολύ μεγάλος τσακωμός κι ο Μιχάλης έφυγε. Εγώ έκανα ένα τραγικό λάθος, το οποίο το πλήρωσα και θα το πληρώνω μια ζωή».

Σε ό,τι αφορά το γιο της, η γνωστή ηθοποιός, δήλωσε: «Είναι ράπερ ο Boem. Στα πρώτα ακούσματα είχα φρικάρει. Αλλά ο Μάριος δεν είναι σε άγριο στυλ. Θα έλεγα, δεν ξέρω αν αυτός συμφωνεί, ότι είναι melody rap».