Νένα Χρονοπούλου: το συγκινητικό της μήνυμα προς τον Δημήτρη Κολλάτο «Ο Άλκης πια είναι ελεύθερος…»

Δημοσιεύθηκε: 15 Απριλίου 2021 18:15
Νένα Χρονοπούλου: το συγκινητικό της μήνυμα προς τον Δημήτρη Κολλάτο «Ο Άλκης πια είναι ελεύθερος...»

Η ηθοποιός Νένα Χρονοπούλου,μίλησε στην Espresso και εξέφρασε την συμπαράστασή της προς τον Δημήτρη Κολλάτο. Έστειλε τα συλλυπητήριά της για τη απώλεια του γιου του, Άλκη.

Νένα Χρονοπούλου: μέσα από την κατανόηση που της δίνει η δική της ιστορία με τον γιο της, Χρήστο, η ηθοποιός είπε όσα αισθάνεται. Για τον χαμό του γιου του σκηνοθέτη Δημήτρη Κολλάτου, για τους γονείς με παιδιά ΑμεΑ, αλλά και για τον φόβο τους για το μέλλον.

«Η θλίψη που μπορεί να νιώσει ένας γονιός που θα κλάψει για τον θάνατο του σπλάχνου του είναι απέραντη και αξεπέραστη. Όταν αυτό το παιδί έχει χαράξει τη ζωή σου και την πορεία της εξαιτίας της ιδιαιτερότητάς του. Τότε ο χαμός του σημαίνει και τον δικό σου χαμό.

Ο Δημήτρης Κολλάτος, ένας άνθρωπος που πρωτοστάτησε στην αποκάλυψη της ιδιαιτερότητας του γιου του. Ένας άνδρας και πατέρας σταθμός και παράδειγμα για όλους μας. Σήμερα πονάει όσο κανείς, γιατί άδειασε η αγκαλιά του. Ο Άλκης πέταξε μακριά του και βρίσκεται πλέον μαζί με τους υπόλοιπους αγγέλους. Είμαι απολύτως σίγουρη πως αυτός ο πόνος έχει μαζί και την αίσθηση της λύτρωσης για την αποφυγή μιας μεγάλης αμαρτίας… Ας μη ξεχνάμε πως ο κ. Κολλάτος τόλμησε κάποτε να πει δημόσια για τον “θάνατο”, όλα όσα εμείς οι υπόλοιποι θέλουμε να πούμε, αλλά δεν τολμάμε.

Ο Άλκης πια είναι ελεύθερος και η αγνή ψυχή του βρίσκεται στον παράδεισο, κ. Κολλάτε. Θερμά συλλυπητήρια, έπραξες μοναδικά και υποδειγματικά όλα σου τα χρόνια, γι’ αυτό και όσο τραγικό και αν είναι το γεγονός του χαμού του πολυαγαπημένου σου γιου, του Άλκη, σήμερα γνωρίζεις πλέον, πως μετά από τον δικό σου χαμό κανένας δε θα μπορέσει να τον βλάψει.

Δεν έχεις πια αυτή τη μαύρη αγωνία που έχουμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι… Κουράγιο κ. Κολλάτε, είναι πολύ μικρά τα λόγια μπροστά στο μεγαλείο της δύναμής σας».

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.