Νέο φονικό στο Μαύρο Ρόδο: Ανατινάζουν Βίκο & Αλεξία!

Συντάκτης: Newsroom

25 Μαΐου 2023 19:00

Μαύρο Ρόδο: Ανατινάζουν Βίκο & Αλεξία!

Αφότου έμαθε για την κρυφή σχέση της Αλεξίας με τον Βίκο, ο Θέμης στο Μαύρο Ρόδο, δεν κάνει βήμα πίσω στο σχέδιό εκδίκησής του για τον εχθρό του. Ετσι βάζει τον Λουκά να τον βγάλει από τη μέση. Μόνο που μια παράλειψη θα αποβεί μοιραία για την οικογένεια Καστρινού.

Οταν ο Πέτρος είπε στον πατέρα του πως η Αλεξία συνεχίζει να συναντάει τον Βίκο, ο Καστρινός σε έξαλλη κατάσταση ζητάει εξηγήσεις από την κόρη του. Μόνο που εκείνη αντιδρά και για ακόμα μια φορά αρνείται πως έχει κάποια σχέση μαζί του. Στη συνέχεια, η Αλεξία φεύγει από το σπίτι της χωρίς να πει στον Θέμη πού πηγαίνει και εκείνος θυμάται έντονα τα λόγια της Κύρας: «Σου λέει ψέματα, έχε από κοντά την κόρη σου», του είχε πει και εκείνος αποφασίζει να την ακολουθήσει.

Σοκαρισμένος τη βλέπει να μπαίνει στο ξενοδοχείο του Βίκου, ενώ ώρες αργότερα τους βλέπει να φεύγουν μαζί αγκαλιά! Το μυαλό του Καστρινού θολώνει από οργή και πιάνει το όπλο του για να σκοτώσει τον εχθρό του. Ομως, αποφασίζει να τον τιμωρήσει διαφορετικά. Ο Βίκος λέει στην Αλεξία το σχέδιό του για να φύγουν μαζί στο εξωτερικό: «Λέω να φύγουμε μαζί στο εξωτερικό, μακριά απ’ όλους, τι λες; Θα με ακολουθήσεις;», τη ρωτάει και εκείνη εκπλήσσεται από την πρότασή του: «Τι εννοείς; Να ζήσουμε μαζί στο εξωτερικό; Πώς θα το κάνουμε αυτό, αν το μάθει ο πατέρας μου…», πάει να πει κι εκείνος της υποστηρίζει: «Ολα μπορούν να γίνουν όπως τα θέλουμε».

Ο Καστρινός επιστρέφει στο μαγαζί του σε έξαλλη κατάσταση και ο Λουκάς τον ρωτάει να μάθει τι συμβαίνει. «Το κάθαρμα! Πρώτα η γυναίκα μου και τώρα έβαλε στο μάτι την κόρη μου! Κατάλαβες; Η ίδια μου η κόρη έχει σχέση με τον εχθρό μου! Θα τρελαθώ εντελώς, θα μου στρίψει! Θα τον σκοτώσω και θα με βοηθήσεις εσύ», του λέει. Ο Λουκάς που το ακούει σοκάρεται και φυσικά δέχεται να βοηθήσει τον θείο του.

Ο Βίκος εξομολογείται στον Παράσχο ότι θέλει να αφήσει τη νύχτα, ζητώντας για τελευταία φορά τη βοήθειά του, προκειμένου να καταφέρει να το σκάσει με την Αλεξία: «Τελείωσα με όλα αυτά! Κουράστηκα να με κυνηγάνε, να τους κυνηγάω, θέλω να ηρεμήσω επιτέλους και να ζήσω μια κανονική ζωή», ισχυρίζεται. Στο μεταξύ, το σχέδιο του Καστρινού μπαίνει σε λειτουργία καθώς το αυτοκίνητό του Βίκου έχει ζωστεί με εκρηκτικά και ο Λουκάς έχει ενεργοποιήσει τον εκρηκτικό μηχανισμό. Η Αλεξία καταφέρνει με τη βοήθεια του Παράσχου να το σκάσει από το σπίτι για να φύγει με τον Βίκο. Μαζί μπαίνουν στο αμάξι! Η παρουσία της Αλεξίας είναι μια λεπτομέρεια που κανείς δεν είχε υπολογίσει! Ο Βίκος βάζει μπρος στη μηχανή και ένα τεράστιο μπαμ αναστατώνει την Πάτρα.

Πηγή: TV24