Νέος δικαστικός γύρος αντιπαράθεσης Κρασσά – Μπάρλα

21 Νοεμβρίου 2018 16:00

Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος της πρώην γυναίκας του, Ευαγγελίας Μπάρλα, κατέθεσε ο επιχειρηματίας, Ηλίας Κρασσάς, νυν σύζυγος της Βίκυς Καγιά.

Αυτή τη φορά συγκρούονται για το σχολείο, στο οποίο πηγαίνουν τα παιδιά τους, καθώς το πρώην ζευγάρι έχει διαφορετικές απόψεις.

Ο «Mr Fresh» και η πρώην σύζυγός του έδωσαν συνέχεια στην αντιδικία τους και βρέθηκαν στην αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, όπου συζητήθηκε αίτηση που είχε καταθέσει στις 10 Σεπτεμβρίου η πλευρά του πρώτου. Όπως ανέφεραν οι δικηγόροι του, αυτή αφορά την παραμονή των δύο παιδιών στο ιδιωτικό σχολείο «Μωραΐτη» όπου φοιτούν, ενώ έχει ήδη εκδοθεί προσωρινή διαταγή που παρατείνει τη φοίτησή τους στο εν λόγω σχολείο.

«Το συμφέρον των παιδιών είναι να παραμείνουν στο ιδιωτικό σχολείο», ανέφεραν οι συνήγοροι του Κρασσά, τονίζοντας ότι η μητέρα τους «θα προκαλούσε πρόβλημα στα παιδιά, αλλάζοντάς τους σχολείο και πηγαίνοντάς τα σε δημόσιο».

Η αρχική επιθυμία της Μπάρλα ήταν τα παιδιά τους, την επιμέλεια των οποίων έχει αναλάβει αποκλειστικά, να φοιτήσουν σε δημόσιο σχολείο. Άλλωστε, όπως υποστήριξε η δικηγόρος της, το ζήτημα της εκπαίδευσης υπάγεται σε θέματα επιμέλειας και το ιδιωτικό συμφωνητικό που υπέγραψαν οι δύο πλευρές το 2012 και επικυρώθηκε με την έκδοση του συναινετικού διαζυγίου τους «έχει δώσει την απόλυτη εξουσία της επιμέλειας, άρα και της εκπαίδευσης, στην κυρία Μπάρλα».

Όπως είπε η συνήγορός της, εφόσον τα παιδιά έχουν ήδη εγγραφεί στο «Μωραΐτη», η μητέρα τους συναινεί στο να παραμείνουν στο ίδιο σχολείο για το έτος 2018-2019.

Σημειώνεται ότι μετά την εκδίκαση της υπόθεσης, ο Κρασσάς ήταν εκνευρισμένος και όπως αναφέρουν κάποιες πηγές, βγαίνοντας από την αίθουσα έκανε άσεμνη χειρονομία προς το μέρος της πρώην συζύγου του.