Νetflix: Έρχεται ο γκέι Bond, James Bond (για ενήλικες) με υψηλές προσδοκίες

11 Απριλίου 2019 16:00

Έχετε ακούσει για Q-Force; Αν όχι, ήρθε η ώρα της. Πρόκειται για κωμωδία, με κεντρικό ήρωα έναν γκέι μυστικό πράκτορα. Για τον επικεφαλής μίας ομάδας κατασκόπων που όλοι τους ανήκουν στην LGBTQ κοινότητα.

Ο παραγωγός Todd Milliner έχει περιγράψει το πρότζεκτ ως έναν «γκέι James Bond». Όπως δήλωσε στο Deadline: «Μία τηλεοπτική κατασκοπευτική σειρά είναι κάτι δύσκολο, γιατί είναι πολύ ακριβές. Σκεφτόμασταν πώς θα μπορούσαμε να φτιάξουμε μία σειρά με πρωταγωνιστή έναν γκέι πράκτορα και να είναι και εβδομαδιαία. Ο μόνος τρόπος για να το πετύχουμε ήταν να είναι animation γιατί θα μπορούσαμε να κάνουμε όλα τα συναρπαστικά πράγματα που κάνει και ο James Bond: ταξίδια, φοβερές καταδιώξεις. Το animation μας δίνει μεγάλη ελευθερία».

Ναι, για animation πρόκειται. Διαφορετικά, πολύ φοβάμαι ότι δύσκολα θα έβρισκαν κάποιον τόσο απελευθερωμένο, τόσο out of the “box”, όπως λένε, εκτός στεγανών, που θα ενσάρκωνε τον ήρωα.

TIP

Η παγκόσμια πλατφόρμα που ακούει στο όνομα Netflix και σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπη με αυτήν της Disney -για τα εκατοντάδες εκατομμύρια στα οποία μοιράζεται η “πίτα” των κορυφαίων συνδρομητικών καναλιών- έξυπνα ποντάρει σε αυτό το πρότζεκτ. Έτσι κάνει μια “σίγουρη” a priori αρχή για να “χτυπήσει” τη Disney. Γιατί είναι βέβαιο πως όσοι προσανατολίζονται σεξουαλικά σε αυτήν την κατεύθυνση και οι υπόλοιποι, όμως, θα το δουν. Έστω από περιέργεια. Αν είναι και εξίσου έξυπνοι οι διάλογοι, κερδοφόρο θ’ αποδειχθεί το πρότζεκτ. Και πολύ μάλιστα. Θα “τρίβουν τα μουστάκια” τους από ευχαρίστηση όσοι είχαν την ιδέα.

EXTRA ΤΙP

Η σειρά (στη φωτ. εξωφύλλου, οι συντελεστές του σίριαλ) θα απευθύνεται σε ενήλικες, όπως, μεταξύ άλλων, οι BoJack Horseman, Big Mouth και Disenchantment.
ΝΤΟΝ.Α.