Νικ Κάρτερ: Ο τραγουδιστής κατηγορείται για βιασμό ανήλικης με αυτισμό

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

9 Δεκεμβρίου 2022 12:25

Αντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμού ανήλικης θαυμάστριας, η οποία βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού και με εγκεφαλική παράλυση, μετά από μια συναυλία του 2001 βρίσκεται ο τραγουδιστής των Backstreet Boys, Νικ Κάρτερ.

Η 39χρονη Σάνον Ρουθ υπέβαλε μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση εναντίον του τραγουδιστή, Νικ Κάρτερ.

Όπως υποστηρίζει, η επίθεση έλαβε χώρα τον Φεβρουάριο του 2001 μετά από συναυλία των Backstreet Boys στην Τακόμα της Ουάσινγκτον στο λεωφορείο του συγκροτήματος.

Ωστόσο, ο Μάικλ Χολτζ, δικηγόρος του τραγουδιστή σε δήλωσή του που κοινοποίησε σε ΜΜΕ, ανέφερε ότι «ο ισχυρισμός για ένα περιστατικό που υποτίθεται ότι έλαβε χώρα πριν από περισσότερα από είκοσι χρόνια δεν είναι μόνο νομικά άκυρος αλλά και εντελώς αναληθής».

Η Ρουθ, η οποία πάσχει από αυτισμό και εγκεφαλική παράλυση, ισχυρίστηκε ότι ήταν ανήλικη όταν συνέβη το περιστατικό που καταγγέλει.

Υποστήριξε ότι ρωτήθηκε από τον Κάρτερ αν ήθελε ένα ποτό. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε, ζήτησε χυμό μήλου αλλά ο Κάρτερ φέρεται να της είπε ότι είχε μόνο κράνμπερι και της έδωσε ένα «κόκκινο ποτό» που ονόμασε «χυμό VIP».

Παράλληλα, πρόσθεσε πως προσβλήθηκε από τον ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV) από τον βιασμό.

Αυτή είναι και η θέση των δικηγόρων της που υποστήριξαν μάλιστα ότι υπάρχουν και άλλα θύματα.

Ένα θύμα που αναγνωρίστηκε ως Doe 1 λέει ότι ο Κάρτερ τη βίασε το 2003, προκαλώντας της HPV, σύμφωνα με την καταγγελία που κατατέθηκε στο περιφερειακό δικαστήριο της κομητείας Κλαρκ της Νεβάδα, όπου ζει ο Κάρτερ.

Ένα άλλο θύμα που αναγνωρίστηκε ως Doe 2 δήλωσε ότι εκείνη και ο Κάρτερ είχαν σεξουαλική επαφή πολλές φορές όταν ήταν 15 ετών. Τα δικαστικά έγγραφα υποστηρίζουν ότι ο τραγουδιστής, τότε 23 ετών, γνώριζε την ηλικία του κοριτσιού και ότι της έδινε αλκοόλ.

Ο Κάρτερ, που σήμερα είναι 43 ετών, κατηγορείται επίσης για σεξουαλική επίθεση σε μια γυναίκα που αναγνωρίστηκε ως Doe 3 σε ένα πάρτι σε σπίτι στο Key West της Φλόριντα.

Οι δικηγόροι της Ρουθ ενθάρρυναν και άλλες γυναίκες που έχουν πληροφορίες να επικοινωνήσουν μαζί τους.

Ο Κάρτερ φέρεται επίσης να κατηγορήθηκε το 2018 για σεξουαλική επίθεση σε πρώην μέλος του κοριτσίστικου γκρουπ «Dream» αν και ο ίδιος χαρακτήρισε την επαφή «συναινετική αλληλεπίδραση».