Νίκη Κάρτσωνα: «Δεν πέρασα ποτέ νευρική ανορεξία αν και το έγραφαν δημοσιεύματα»

7 Νοεμβρίου 2021 17:30

Νίκη Κάρτσωνα: «Δεν πέρασα ποτέ νευρική ανορεξία αν και το έγραφαν δημοσιεύματα»

Η Νίκη Κάρτσωνα παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ».

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην τηλεοπτική της αποχή, τον σύζυγο της, Νίκο Χατζή και την αφοσίωση που δείχνει πλέον στο ρούχο.

Πιο συγκεκριμένα, η Νίκη Κάρτσωνα σημείωσε χαρακτηριστικά πως:

«Ήταν μια πολύ όμορφη διαδρομή για μένα, ήμουν πάρα πολύ τυχερή και αγαπημένο πλάσμα του Θεού. Το μεγαλύτερο δώρο που μου έκανε είναι η εξωτερική μου εικόνα.

Είναι μεγάλο δώρο να μπορείς να βγάζεις χρήματα επειδή είσαι όμορφη. Την εποχή που εργαζόμουν ως μοντέλο έρεε το χρήμα και όταν ρέει το χρήμα, δουλεύουν όλοι.

Δεν έχω μετανιώσει για πράγματα που έκανα γιατί ήταν μαθήματα για μένα».

«Η νευρική ανορεξία είναι κάτι που δεν το βίωσα ποτέ ευτυχώς. Σαφώς και έχω περάσει περιόδους που δούλευα πάρα πολύ.

Που εξασθενούσε ο οργανισμός μου αλλά το λατρεύω το φαγητό ίσως δηλαδή τότε να έδειχνα πιο κουρασμένη, πιο ευάλωτη. Ποτέ, ποτέ, ποτέ μέχρι τώρα».

 

«Ο Νίκος Χατζής είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο στη ζωή μου. Είμαστε μαζί από το 1995. Είχαμε χωρίσει κάποια χρόνια αλλά το έχω ξαναπεί πως και σε άλλη ζωή πάλι με τον Νίκο θα ήμουν.

Ήρθα εδώ για να βιώσω αυτή τη σχέση με τον Νίκο και να ολοκληρωθεί η σχέση μας. Είναι ο άνθρωπος μου, νιώθω ευλογημένη που είμαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του».

«Δεν θα με έβλεπα καθόλου στο GNTM γιατί δεν μου αρέσει να κρίνω ανθρώπους. Επειδή μου το έχουν κάνει πολύ στη ζωή μου, δεν θα ήμουν αυστηρή και δεν θα μπορούσα να το κάνω.

Θα έβλεπα μόνο τα θετικά και τα καλά. Θα μπορούσα να επιστρέψω στην τηλεόραση εάν θα ήταν μια εκπομπή που θα έβγαζε μόνο κάτι καλό και θα είχε να κάνει αποκλειστικά με την μόδα».