Νίκη Λυμπεράκη: Αυτός είναι ο γοητευτικός σύντροφός της

Συντάκτης: Newsroom

1 Ιουνίου 2022 15:19

Νίκη Λυμπεράκη: Αυτός είναι ο γοητευτικός σύντροφός της

Η Νίκη Λυμπεράκη πέρα από επιτυχημένη δημιογράφος έχει δημιουργήσει και μια όμορφη οικογένεια.

Η δημοσιογράφος κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο η παρουσιάστρια έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τον Αλέξανδρο Χατζόπουλο και έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, στον οποίο έχουν μεγάλη αδυναμία.

Ο Αλέξανδρος Χατζόπουλος είναι δικηγόρος και έχει αναλάβει τα καθήκοντα του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή του ΣΕΒ από τον Μάρτιο του 2019.

«Το κέντρο της ζωής μου είναι οι άνθρωποι μου, η φυσική μου οικογένεια, ο σύντροφος μου, το παιδί μου και οι φίλοι μου. Ο σύντροφος μου είναι δικηγόρος και γνωριστήκαμε σε μια παρουσίαση βιβλίου για δημοσίους υπάλληλους, δεν ήταν ρομαντικό αλλά…

Είχα προετοιμάσει και το σύντροφο μου, ο οποίος είχε ήδη ένα υπέροχο παιδάκι δέκα ετών, αρά είχε βιώσει την πατρότητα. Καθόλου δεν με τρόμαξε το γεγονός ότι ο σύντροφος μου είχε ήδη παιδί, ίσα – ίσα είδα έναν υπέροχο μπαμπά και πρόκειται για ένα τέλειο παιδάκι», είχε πει

Για την μητρότητα η Νίκη Λυμπεράκη έχει δηλώσει: «Δεν ξέρω! Έχω μονίμως ένα άγχος ότι πρέπει να κάνω τα πράγματα σωστά. Αυτό που προσπαθώ πάντα είναι να δείχνω την αγάπη μου, να του μαθαίνω πράγματα, να μαθαίνω παράλληλα ποιος είναι γιατί τα παιδιά μας είναι ξεχωριστοί άνθρωποι κι αυτό καμιά φορά το ξεχνάμε. Οπότε γενικώς προσπαθώ και σίγουρα είμαι μαμά της αγκαλιάς».

Νίκη Λυμπεράκη: Οι πρώτες δηλώσεις για τη βάφτιση του γιου της

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» έκανε δηλώσεις η Νίκη Λυμπεράκη.

Η οποία μίλησε για τη βάφτιση του γιου της. Ο μικρός της πήρε το όνομα Πάνος – Μάξιμος ενώ νονά του ήταν η δημοσιογράφος, Έφη Αλεβίζου.

Λίγο καιρό πριν τη μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή της στο Mega.

Η Νίκη Λυμπεράκη μοιράστηκε με τους δικούς της ανθρώπους μία πολύ όμορφη στιγμή.

Η βάφτιση πραγματοποιήθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο, στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Ακροπόλεως.

«Μεγάλη χαρά. Το όνομα του μικρού είναι Πάνος – Μάξιμος. Το Πάνος είναι του μπαμπά μου, το Μάξιμος είναι επειδή μας άρεσε πάντα. Με την Έφη είμαστε φίλες αρκετά χρόνια πια και ήταν περίπου αυτονόητο. Μας το πρότεινε η Έφη πριν γεννηθεί ο μικρός».