Νίκη Παλληκαράκη: «Με αυτά που έχω περάσει, δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω παιδιά»

21 Απριλίου 2022 20:15

Νίκη Παλληκαράκη: «Με αυτά που έχω περάσει, δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω παιδιά»

Η Νίκη Παλληκαράκη μίλησε στην κάμερα του Alpha σχετικά με τον νέο της ρόλο στη Γη της Ελιάς του Ανδρέα Γεωργίου. Παράλληλα εξήγησε γιατί αποφάσισε συνειδητά να μην αποκτήσει παιδιά και τι ήταν αυτό που πραγματικά την εμπόδισε

Νίκη Παλληκαράκη: «Με αυτά που έχω περάσει, δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω παιδιά».

Η ηθοποιός θα υποδυθεί μια γνωστή ποινικολόγο, η οποία έχει παρελθόν με την Μαρία, τη μητέρα της Αθηνάς. Αλλά και την Αντιγόνη στην υπόθεση της αναδοχής του παιδιού της τελευταίας.

«Κάποια πράγματα είναι συνειδητά – συνειδητοποιούνται στην πορεία της ζωής. Δεν ξυπνάς δηλαδή και λες εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω ή θέλω οπωσδήποτε να κάνω (οικογένεια και παιδιά). Προκύπτουν. Είχα και πολλά παιδικά τραύματα. Η παιδική μας ηλικία μας σφραγίζει.

Η σχέση των γονιών μου ήταν μια δύσκολη σχέση. Απίστευτο πάθος το οποίο πάθος δεν συνάδει με οικογενειακή ζωή. Όταν το πάθος είναι στα υπέροχά του, είναι υπέροχο. Όταν είναι στα δύσκολά του, είναι μια κόλαση.

Ένα παιδί που γεννιέται δεν είναι σε θέση να αποκωδικοποιήσει τι σημαίνει πάθος, έρωτας, γιατί τώρα έχουν καταστραφεί όλα; Δημιουργεί τρομερές ανασφάλειες, ελλείματα ψυχολογικά, με αποτέλεσμα τα παιδιά από τέτοιου είδους σχέσεις να είμαστε ψυχολογικά αναλφάβητα. Εγώ, με αυτά που έχω περάσει, δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω παιδιά και να μην τους έχω ένα υπέροχο περιβάλλον συναισθηματικά. Όλα αυτά είναι κομμάτια που μπαίνουν στο παζλ και φτάνεις σε ένα σημείο και λες “δεν πειράζει και που δεν έκανα”».

Ο ρόλος στη Γη της Ελιάς

Η Νίκη Παλληκαράκη εισβάλει στην επιτυχημένη σειρά του Mega ενσαρκώνοντας τη Φανή Αναστασίου, μια δυναμική ποινικολόγο. Μια νέα ιστορία θα αρχίσει να ξετυλίγεται με την άφιξή της και θα φέρει στο φως ένοχα μυστικά του παρελθόντος…

Η Φανή Αναστασίου, η οποία χήρεψε πριν από τρία χρόνια, είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στη Μαρία Αναγνώστου (Μάρω Κοντού) και την Αντιγόνη (Ήβη Νικολαΐδου).