Νικόλ Κίντμαν: Έδωσε 100.000 δολάρια σε δημοπρασία για καπέλο με την υπογραφή του Χιου Τζάκμαν!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

29 Νοεμβρίου 2022 09:00

Η Νικόλ Κίντμαν εξέπληξε τόσο το κοινό του Μπρόντγουεϊ, όσο και τον Χιου Τζάκμαν προσφέροντας 100.000 δολάρια για ένα καπέλο υπογεγραμμένο από τον ηθοποιό!

Κατά τη διάρκεια δημοπρασίας για τον φιλανθρωπικό οργανισμό «Broadway Cares/Equity Fights Aids» που πραγματοποιήθηκε μετά την παράσταση του μιούζικαλ «The Music Man» όπου πρωταγωνιστεί ο Χιου Τζάκμαν και η Σάτον Φόστερ, η Νικόλ Κίντμαν έκανε αισθητή την παρουσία της με τη γενναιόδωρη προσφορά της, γεγονός που οδήγησε σε επευφημίες και χειροκροτήματα από το κοινό.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Broadway Cares (@bcefa)

«Είναι η Νικόλ Κίντμαν!», άρχισε να λέει ο κόσμος όταν γύρισε και είδε την σταρ, ενώ σηκώθηκαν και τη χειροκροτούσαν. Η ηθοποιός πλησίασε τη σκηνή και αγκάλιασε τον Τζάκμαν και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα αστειεύτηκε: «Νικ, για να είμαστε ξεκάθαροι, δεν είναι δολάρια Αυστραλίας».

Η Κίντμαν τον καθησύχασε γελώντας και πήρε από τα χέρια του το καπέλο, το οποίο φόρεσε.

«Σας αγαπώ. Αγαπώ το Μπρόντγουεϊ. Και αγαπώ αυτό που κάνουν, το Broadway Cares, αλλά θέλω επίσης να πω ότι αυτή η παράσταση είναι εξαιρετική», είπε η Κίντμαν και αγκάλιασε τον Τζάκμαν.

«Την γνωρίζω εδώ και σχεδόν 30 χρόνια. Έχω δουλέψει μαζί της. Μπορώ να σας πω ότι αυτό δεν αποτελεί έκπληξη για μένα. Είναι μία από τις πιο γενναιόδωρες ψυχές που γνωρίζω», είπε ο Τζάκμαν.

«Είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος. Σε αγαπώ. Και σε ευχαριστώ για τη γενναιοδωρία σου».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman)

Σύμφωνα με τον ιστότοπο «The Guardian», το μιούζικαλ με τους Τζάκμαν και Σάτον Φόστερ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, σημειώνει τεράστια επιτυχία στο Μπρόντγουεϊ αποφέροντας δύο με τρία εκατομμύρια δολάρια την εβδομάδα σε πωλήσεις εισιτηρίων.

Ο θίασος συγκεντρώνει χρήματα για την οργάνωση «Broadway Cares/Equity Fights Aids» μετά τις παραστάσεις, το τελευταίο διάστημα και φαίνεται ότι τα καταφέρνει πολύ καλά.

Οι παραστάσεις θα ολοκληρωθούν τον Ιανουάριο.