Νικόλας Αγόρου: Ο θάνατος που τον συγκλόνισε και η στροφή προς τον Θεό

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

24 Φεβρουαρίου 2023 10:30

Ο Νικόλας Αγόρου αποτελεί μία από τις πιο ενδιαφέρουσες παρουσίες στο «Survivor All Star».

O 31χρονος διαγωνιζόμενος στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, «Survivor All Star», Νικόλας Αγόρου είχε γίνει γνωστός από τη συμμετοχή του στον κύκλο του 2018.

Τότε είχε ξεχωρίσει για τον εκρηκτικό του χαρακτήρα και τα πολλά τατουάζ.

Ο Αγόρου κατάγεται από την Κόνιτσα των Ιωαννίνων, έχει σπουδάσει στο Τμήμα Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Για αρκετά χρόνια έμενε στην Αθήνα και έχει εργαστεί ως μοντέλο και παράλληλα και ως μετρ σε κέντρο εστίασης.

Έχει επίσης φωτογραφηθεί στο πλάι της Κατερίνας Στικούδη και έχει παίξει σε videoclip της Demy.

Τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Όπως είπε όταν επανήλθε στο «Survivor All Star», επέλεξε να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του και να ασχοληθεί με τα αμπέλια και την παραγωγή κρασιού.

Αφορμή για τη μεγάλη αυτή αλλαγή στη ζωή του, στάθηκε πιθανότατα και ο θάνατος του πατέρα του. 

Ο πατέρας του Νικόλα Αγόρου έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο του 2021. Τότε είχε δημοσιεύσει οικογενειακή φωτογραφία στο Ιnstagram του σημειώνοντας: «Οικογένεια πάνω απ’ όλα. Να τους αγαπάτε και να τους χαίρεστε όσο τους έχετε όλους μαζί. 1-10-2021 αρχηγέ μου, σε λατρεύω».

Παράλληλα, ο Αγόρου στράφηκε περισσότερο και προς τον Θεό.

«Αποστασιοποιήθηκα από τα κοινά για προσωπικούς λόγους αλλά και γιατί ήθελα να εξελίξω τον εαυτό μου και να πορεύομαι με τα λόγια του Θεού στην καθημερινότητά μου και στις πράξεις μου. Τώρα πλέον νιώθω έτοιμος και γι’ αυτό και βρίσκομαι εδώ.

Συνέβη ένα θαύμα στη ζωή μου – το οποίο είναι προσωπικό και θέλω να το κρατήσω για μένα – και μετά απ’ αυτό άλλαξα», έχει μπει.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή, υπάρχει η πληροφορίες πως ο Αγόρου λίγο πριν μπει στο παιχνίδι, είχε έρθει αρκετά κοντά με την πρώην Μις Ελλάς Αθηνά Πικράκη, η οποία υπήρξε παντρεμένη με τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Μετά το διαζύγιο της δεύτερης, ήρθαν αρκετά κοντά έχοντας αποκτήσει στενή επαφή.