Νικολέτα Βλαβιανού: «Γίνεται ένα καλό ξεσκαρτάρισμα – Το ΣΕΗ είναι για σοβαρές κι έκτακτες περιπτώσεις…»

20 Μαΐου 2021 15:45

Νικολέτα Βλαβιανού: «Γίνεται ένα καλό ξεσκαρτάρισμα - Το ΣΕΗ είναι για σοβαρές κι έκτακτες περιπτώσεις…»

Η Νικολέτα Βλαβιανού άνοιξε την καρδιά της στον Γρηγόρη Αρανούτογλου στο The 2Night Show και μίλησε για την ζωή της, τα επαγγελματικά της, αλλά και για τις καταγγελίες στο ΣΕΗ.

Νικολέτα Βλαβιανού: «Γίνεται ένα καλό ξεσκαρτάρισμα – Το ΣΕΗ είναι για σοβαρές κι έκτακτες περιπτώσεις…»

Είπε πως το επάγγελμα του ηθοποιού προκαλεί ανασφάλεια και δεν θα ήθελε να το ακολουθήσει η κόρη της.

«Ευτυχώς δεν είμαι στο Πειθαρχικό, θα είχα παραιτηθεί. Εγώ ανακατεύομαι πιο πολύ με τα εργατικά και τα ένσημα. Θα μου ήταν πολύ βαρύ γιατί έχω δουλέψει με όλους. Με κάποιους ανθρώπους πράγματι δεν το περίμενα, γιατί είχα πολύ καλές σχέσεις αλλά και με κάποιους δεν μπορείς να ξέρεις.

Είχαν ακουστεί κάποια πράγματα, αλλά δεν μπορείς να ξέρεις. Δεν μπορείς να κάθεσαι να τα ψάχνεις όλα αυτά… Με όλα αυτά που έγιναν, έγινε καλό, πήραν θάρρος και άλλοι άνθρωποι σε άλλες δουλειές.

Γίνεται ένα καλό ξεσκαρτάρισμα. Κάποιοι βέβαια θέλουν την δημοσιότητα. Το ΣΕΗ είναι για σοβαρές κι έκτακτες περιπτώσεις…

Εμείς μαζεύουμε κάποιες περιπτώσεις, τις σοβαρές ή τα θέματα σεξουαλικής φύσεως τα πηγαίνει ο Πασχάλης Τσαρούχας στον Εισαγγελέα. Δεν είμαστε δικαστές εμείς. Έρχονται καταγγελίες και για νέους. Δεν είναι μόνο η προηγούμενη γενιά, υπάρχουν φορές που οι νεότεροι κάνουν χειρότερα.» Είπε στιν Γρηγόρη Αρναούτογλου.

https://streamable.com/7prsw4