Νικολέττα Καρρά: Tα άγνωστα μυστικά της ζωής της

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

16 Οκτωβρίου 2022 12:00

Η Νικολέττα Καρρά τόνισε πως διατηρεί την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πάντως διέψευσε τις φήμες που την ήθελαν να παντρεύεται ξανά.

Η ηθοποιός Νικολέττα Καρρά, η οποία φέτος επέστρεψε στην τηλεόραση μέσα από τη νέα σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει», μίλησε στη «Real Life» για τα επαγγελματικά αλλά και τα προσωπικά της.

«Είμαι μια τραγουδίστρια – κονσοματρίς γιατί και η κονσομασιόν ήταν σε άνθηση εκείνη την περίοδο. Έχει πολύ ενδιαφέρον και δεν έχει γίνει κάτι αντίστοιχο, σε σειρά τουλάχιστον», είπε αρχικά για τον ρόλο της στο σήριαλ «Αυτή η νύχτα μένει».

Σε δυσκολεύει κάτι στον ρόλο σου;

Τίποτα. Και μπορεί να ακούγεται υπερφίαλο αλλά αισθάνομαι σαν να ήταν αυτός ο ρόλος για μένα. Είναι λίγο αστείο γιατί δεν είχα καμία σχέση με όλο αυτό αλλά αισθάνομαι σαν να έπρεπε να γίνει.

Εκτός δουλειάς σε φλερτάρουν ή η αναγνωρισιμότητα τους φρενάρει;

Γενικά δεν με φλερτάρουν έντονα. Από πριν γίνω αναγνωρίσιμη, από κοριτσάκι, δεν μπορώ να πω ότι με φλέρταραν έντονα συχνά. Θυμάμαι ότι τα αγοράκια μικρή με θεωρούσαν σνομπ, αυστηρή, ξινή… Δεν ξέρω τι μπορεί να σκεφτόταν. Γενικά υπάρχει ένα τοίχος. Πάντα το παράπονό μου ότι φλέρταραν περισσότερο τις φίλες μου.

Η προσωπική σου ζωή ενδιαφέρει τα ΜΜΕ

Διαφωνώ με το ότι ενδιαφέρει. Διεκδικώ να μη συμβαίνει. Δεν κρύβομαι αλλά δεν έχω διάθεση να πουλήσω την προσωπική μου ζωή. Πάντα ήμουν χαμηλών τόνων στην προσωπική μου ζωή.

Αυτή την περίοδο είσαι καλά στα προσωπικά σου;

Είμαι μια χαρά.

Ισχύει ότι σχεδιάζεις σύντομα να παντρευτείς;

Όχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Είσαι εύκολη συγκάτοικος;

Δεν το έχω δοκιμάσει. Γενικά δεν ξέρω αν είμαι εύκολη για τους άλλους, όμως έχω ανάγκη τον χώρο μου και τον χρόνο μου. Έχω ανάγκη να κάθομαι μόνη μου στον καναπέ μου, με το σκυλί μου και να μη μιλάω. Δεν πιστεύω πως θα δημιουργήσω πρόβλημα σε κάποιον αλλά έχω ανάγκη να μείνω μόνη μου.

Με το #Metoo άλλαξε η ροή των πραγμάτων;

Πιστεύω πως όλο αυτό δεν πάει χαμένο. Εμένα δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο και δεν μπορώ να δω τη διαφορά. Πιστεύω ότι αυτοί που θα έχουν στο εξής εξουσία θα προσέχουν περισσότερο πως φέρονται σε υφισταμένους.