Νικολέττα Καρρά: «Φοβάμαι να μιλήσω και δημόσια γιατί υπάρχει μια ανθρωποφαγία»

18 Δεκεμβρίου 2021 09:40

Νικολέττα Καρρά: «Φοβάμαι να μιλήσω και δημόσια γιατί υπάρχει μια ανθρωποφαγία»

Η Νικολέττα Καρρά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή After Dark και μίλησε για την ζωή της και την καριέρα της, ενώ επεσήμανε πως φοβάται να πει δημόσια την γνώμη της γιατί έχει παραποιηθεί δήλωσή της.

Νικολέττα Καρρά: «Φοβάμαι να μιλήσω και δημόσια γιατί υπάρχει μια ανθρωποφαγία».

Η απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική

«Ήμουν πολύ μικρή όταν ξεκίνησε η αναζήτηση για τα επαγγελματικά μου. Ανέβαινα στις καρέκλες και τραγουδούσα. Μεγαλώνοντας επειδή ήμουν καλή μαθήτρια σπούδασα φιλολογία και μετά έκανα υποκριτική».

Το 50-50 την έκανε περισσότερο γνωστή

«Ήταν η πρώτη δουλειά που με αγάπησε ο κόσμος. Τα πρώτα χρόνια μετά το 50-50 δεν ήξεραν το όνομά μου και με φώναζαν “Μαράκι”. Αυτό με ενοχλούσε. Όταν άρχισαν να με φωνάζουν με το όνομά μου το ξεπέρασα».

Η αναγνωρισιμότητα έφερε την προσωπική της ζωή στη δημοσιότητα

«Δεν αισθάνομαι όμορφα όταν ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή. Κι επειδή ήρθε και η ζωή μου τούμπα, δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει. Δεν μπορεί να έχουμε όνειρο όταν είμαστε μικροί να γίνουμε γνωστοί και να μας ξέρουν όλοι και μετά να στεναχωριόμαστε που ασχολούνται με την προσωπική μας ζωή. Αυτά τα δύο είναι ένα πακέτο. Τώρα που μεγάλωσα το αντιμετωπίζω με μεγαλύτερη ψυχραιμία, παλιά στεναχωριόμουν λίγο. Είναι αναγκαίο κακό. Όταν έχουν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα χωρίς τη δική μου έγκριση δεν είμαι υποχρεωμένη να μιλήσω δημοσίως για αυτά».

Για το #me too:

«Έχω υπάρξει τυχερή γιατί δεν έχω υποστεί κανενός είδους βία. Φοβάμαι να μιλήσω και δημόσια γιατί υπάρχει μια ανθρωποφαγία. Σε μια εκπομπή που πήγα με ρώτησε η δημοσιογράφος αν ήξερα για παραβατικές συμπεριφορές και εγώ απάντησα “ναι”. Την επόμενη μέρα είδα τεράστιο τίτλο ότι ονομάτισα ηθοποιό για παραβατική συμπεριφορά».