Νικολέττα Ράλλη: Άνοιξε πόλεμο με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για το telemarketing! “Δεν είμαι χαζή”

5 Μαΐου 2022 12:30

Αννίτα Πάνια: Επιστρέφει στη ζώνη του Σαββατοκύριακου; Τα σχέδια του OPEN μετά το ναυάγιο με τη Νικολέττα Ράλλη

Η Νικολέττα Ράλλη σήκωσε το γάντι και απάντησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα επικριτικά της σχόλια σχετικά με το κόψιμο της εκπομπής της από το OPEN.

Νικολέττα Ράλλη: Άνοιξε πόλεμο με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για το telemarketing! “Δεν είμαι χαζή”.

Η Νικολέττα Ράλλη μίλησε πρώτη φορά για το κόψιμο της εκπομπής της, για το εάν τελικά έχει πληρωθεί από την εταιρεία παραγωγής και φυσικά δεν παρέλειψε να πετάξει και το καρφί της την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τα σχόλια που έκανε σχετικά με το…καταστροφικό τηλεμάρκετινγκ

«Η αλήθεια είναι ότι όταν ξεκίνησε να επιστρέφει στην πραγματικότητα το Open όσον αφορά τη ροή του γιατί έπαιζε συνέχεια ειδήσεις και ενημέρωση, εγώ θεωρούσα ότι θα ξεκινήσουμε μαζί με τις άλλες εκπομπές και τις παραγωγές και δεν το είδα να γίνεται.

Όσον αφορά την παραγωγή δεν είχα καμία ενημέρωση, πολλές φορές δεν μου σήκωναν και το τηλέφωνο ή μου έλεγαν “θα σου πούμε, θα δούμε” κλπ. Ε, θα δούμε μία, θα δούμε δύο, θα δούμε τρεις, εντάξει… Το ένιωθα, δεν έπεσα από τα σύννεφα όταν δεν ξεκινήσαμε με τις υπόλοιπες εκπομπές. Οικονομικά τακτοποιήθηκα με μια μικρή καθυστέρηση.Νικολέττα Ράλλη: Άνοιξε πόλεμο με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για το telemarketing! "Δεν είμαι χαζή"

Δεν είμαι χαζή, ήξερα ότι το τηλεμάρκετινγκ μπορεί να κάνει ζημιά σε μια εκπομπή. Μπορεί όμως να κάνει μεγαλύτερη ζημιά όταν διαπίστωσα, γιατί δεν το γνώριζα αυτό, ότι πέρα από τα 15 λεπτά τηλεμάρκετινγκ που βγαίνουμε διάλειμμα με διαφημίσεις, γιατί δεν το ήξερα εγώ αυτό στην αρχή. Όταν είδα όμως ότι κολλάμε διαφημίσεις και στις διαφημίσεις μπορεί να είναι στο καπάκι δέκα λεπτά διαφήμιση το προϊόν που διαφήμιζα πριν από λίγο, αυτό δεν το ήξερα».

Η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την εκπομπή της είχε αναφέρει πως η Νικολέττα Ράλλη δεν προστάτευσε τους συνεργάτες της σχετικά με τις οικονομικές αποζημιώσεις τους ύστερα και από το κόψιμο της εκπομπής της προκαλώντας την αντίδραση της παρουσιάστριας αλλά και των συνεργατών της.