Νικολέττα Ράλλη: Δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία με τον σύντροφό της και την κόρη τους

25 Δεκεμβρίου 2020 15:30

Η Νικολέττα Ράλλη μπορεί να μοιράζεται στιγμές από την προσωπική της ζωή στα social media, ωστόσο τη σχέση της με τον γνωστό επιχειρηματία Μιχάλη Ανδρούτσο έχει επιλέξει να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το απόγευμα της Παραμονής Χριστουγέννων, όμως, η Νικολέττα Ράλλη έκανε μια εξαίρεση και δημοσίευσε για πρώτη φορά οικογενειακή τους φωτογραφία! Η παρουσιάστρια ποζάρει πλάτη με τον σύντροφό της, Μιχάλη και την κορούλα τους, αγναντεύοντας τα καταγάλανα νερά του Ιονίου.

“Σας είχα πει το καλοκαίρι ότι διακοπές με μωρό, ούτε στον εχθρό μου… Παρόλα αυτά δεν θα ξεχάσω ποτέ μα ποτέ μα ποτέ, αυτές τις πρώτες μας διακοπές στην Λευκάδα και το σοκ που είχε πάθει η μικρή μας, με το εκτυφλωτικό γαλάζιο της θάλασσας των Εγκρεμνών. Εύχομαι να περάσετε υπέροχα Χριστούγεννα και ακόμα και αν δεν είναι όπως τα περιμέναμε ή τα είχαμε ονειρευτεί, να είναι γεμάτα με εκείνες τις ευχάριστες αναμνήσεις που είμαι σίγουρη ότι θα έχετε… Στα καλύτερα που έρχονται!” έγραψε η Νικολέττα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.