Quantcast

Νικολέττα Ράλλη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Ανδρούτσο

Συντάκτης: Newsroom

24 Μαρτίου 2026 17:17

Η Νικολέττα Ράλλη μίλησε ανοιχτά για πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Ανδρούτσο, μετά από επτά χρόνια σχέσης, αποκαλύπτοντας πώς βιώνει τη νέα φάση της ζωής της.

Η παρουσιάστρια τόνισε πως οι σχέσεις τους παραμένουν καλές, ενώ η ίδια νιώθει τυχερή για τον τρόπο που τα media διαχειρίστηκαν την προσωπική της ζωή.

«Είμαστε πολύ καλά μετά τον χωρισμό, δεν γράφτηκε κάτι το οποίο με έκανε να εκπλαγώ ή να στενοχωρηθώ. Και με όσα γράφονται κατά καιρούς για εμένα, είμαι πολύ ευνοημένη θεωρώ από τους δημοσιογράφους. Μπορεί να παίζει ρόλο το ότι έχω ασχοληθεί με την τηλεόραση, είναι πάρα πολύ προσεκτικοί, ευγενικοί και με σεβασμό», είπε η Νικολέττα Ράλλη, με το χαρακτηριστικό της χαμόγελο.

Η ίδια, φυσικά, αναφέρθηκε και στον ρόλο της ως μαμά: «Όταν γίνεσαι γονιός, σκέφτεσαι το παιδί σου για το οτιδήποτε. Ακόμη που είμαι εδώ σκέφτομαι το παιδί μου…»

Μάλιστα, αποκάλυψε και κάτι πολύ ανθρώπινο για την καθημερινότητά της: «Έχω να δω τηλεόραση τρεις μήνες, δεν ξέρω γιατί; Έτυχε και είχα πάρα πολύ δουλειά. Είχα χάσει τον μπαμπά μου, έλειπα συνέχεια και είναι τελείως άλλο το πρόγραμμά μου».

Η απόφαση για το τέλος της σχέσης τους πάρθηκε από το καλοκαίρι και οι δυο τους φροντίζουν να κρατούν φιλικές σχέσεις, ώστε η μετάβαση στη νέα πραγματικότητα να γίνει όσο πιο ομαλά γίνεται και χωρίς εντάσεις.

Η ιστορία τους ξεκίνησε το 2018, όταν η Νικολέττα γνώρισε τον Μιχάλη, και από τότε έγιναν ζευγάρι. Το 2020 ήρθε στη ζωή τους η κόρη τους, Σοφία-Αλεξάνδρα, που γεννήθηκε στις 11 Ιουνίου, φέρνοντας ακόμα περισσότερη χαρά στη ζωή τους.