Νικολέττα Βλαβιανού: «Δεν πήρα τα καλά λεφτά της τηλεόρασης, λόγω Εθνικού Θεάτρου»

26 Απριλίου 2022 15:32

Νικολέττα Βλαβιανού: «Δεν πήρα τα καλά λεφτά της τηλεόρασης, λόγω Εθνικού Θεάτρου»

Η Νικολέττα Βλαβιανού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «[email protected]» για τις καλές εποχές της τηλεόρασης και τα χρήματα που δεν πήρε λόγω του Εθνικού Θεάτρου.

Νικολέττα Βλαβιανού: «Δεν πήρα τα καλά λεφτά της τηλεόρασης, λόγω Εθνικού Θεάτρου»

«Η τηλεόραση είναι μια ωραία παγίδα όταν έχει αρκετά λεφτά. Όταν δεν έχει όμως, λίγο παράξενη. Στην αρχή πήγαμε πάρα πολύ καλά, μετά δεν δούλεψα για αρκετά χρόνια γιατί ήμουν στο Εθνικό Θέατρο, επί Κούρκουλου δηλαδή».

«Τότε ήταν οι καλές εποχές της τηλεόρασης, τα καλά τα λεφτά. Όχι, αυτά δεν τα έβγαλα. Βέβαια, όποτε δουλεύω στην τηλεόραση, πάντα το έχω για εξτρά».

«Δεν είχα ποτέ έπαρση, το είχα πάρει από την αρχή ότι είναι μέρος της εργασίας. Δεν είναι κάτι σπέσιαλ το να σε αναγνωρίζουν στο δρόμο. Θα ήθελα πολύ να δουλέψω στο διπλωματικό σώμα ή να είμαι δικηγόρος».

Νικολέτα Βλαβιανού: «Για το #MeToo κανένας δεν είχε υπολογίσει τη δύναμη των social media»

Η Νικολέτα Βλαβιανού ήταν καλεσμένη στο Dot και μίλησεγια την καριέρα της στον χώρο της τηλεόρασης, για το κίνημα #Metoo αλλά και τη σχέση της με τον Γιώργο Κιμούλη.

Για το κίνημα #metoo
«Τα πράγματα κάνουν πάντα τον κύκλο τους. Είχε παραγίνει αυτό και φταίει η ατιμωρησία, τα κέντρα ελέγχου που δίνουν εξουσία σε λάθος ανθρώπους. Με το #MeToo κανένας δεν είχε υπολογίσει τη δύναμη των social media. Παλιά για να μιλήσεις κάπου, όταν τα κανάλια και τα περιοδικά ήταν όλα υπό έναν έλεγχο, που οι ίδιοι άνθρωποι μεταφέρονταν, κανείς δεν σου άνοιγε την πόρτα για να μιλήσεις».

Για τη σχέση της με τον Γιώργο Κιμούλη
«Τον αγαπάω πάρα πολύ, έχω συνεργαστεί πάρα πολύ καλά μαζί του. Είναι ιδιόρρυθμος αλλά δεν έχει κυνηγήσει κάποιον εκτός θεάτρου, να του το έχει κρατήσει μανιάτικο. Δεν είναι όλα τα πράγματα ίδια, δεν έχει μέτρο η αξιοπρέπεια και η προσβολή του καθένα. Κάτι που μπορεί εμένα να με θίξει, κάποιον άλλον δεν τον θίγει. Εγώ δεν το έζησα αυτό με τον Γιώργο, πέρασα πολύ καλά. Μιλάμε βέβαια για πολλά χρόνια πριν».