Νίκος Απέργης: Γάμος και βάφτιση για τον τραγουδιστή

Συντάκτης: Newsroom

13 Σεπτεμβρίου 2022 00:48

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκε την Κυριακή ο Νίκος Απέργης και η αγαπημένη του Δώρα. Το ζευγάρι επέλεξε αυτή την μέρα για να ανταλλάξουν αιώνιους όρκους πίστης έχοντας κοντά τους αγαπημενα τους πρόσωπα.

Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει μαζί έναν γιο τον περασμένο Μάιο, έλαμπε από ευτυχία. Μάλιστα αμεσωσ μετλα τον γάμο τουσ έγινε και η βαφτιση του μικρού, ο οποίος πήρε το όνμα Ηλίας.

«Η γυναίκα μου ερχόταν στα live μου. Τη γνώρισα από ένα tag στο Instagram που μου έκανε σε μια φωτογραφία. Είδα εγώ λίγες φωτογραφίες και μου έκανε “κλικ” κατευθείαν και επικοινώνησα μαζί της και συνεχίστηκε όλο αυτό» έχει αναφέρει σε συνέντευξη του ο Νίκος Απέργης.

«Αποκτήσαμε τον γιο μας, είμαι πανευτυχής. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς. Βρίσκουμε τα πατήματά μας σαν γονείς» είχε εξομολογηθεί ο τραγουδιστής στην ίδια συνέντευξη.

Τον γάμο του Νίκου Απέργη αποκάλυψε η Χριστίνα Μηλιού και ο συνεργάτης του από την Panik και ραδιοφωνικός παραγωγός Παναγιώτης Σίμος με κάποια instastories που κοινοποίησαν από τον γάμο. Αμέσως μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση με φωτογραφίες να δημοσιεύονται στα social media.

Νίκος Απέργης: «Υπήρχαν επιχειρηματίες που δεν με ήθελαν λόγω των κιλών μου»

Απέργ

Στο “The 2night Show” βρέθηκε ο τραγουδιστής Νίκος Απέργης, ο οποίος εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου το bullying που είχε δεχτεί παλαιότερα λόγω των κιλών του από επιχειρηματίες νυχτερινών μαγαζιών.
«Παλιότερα, κάποιοι επιχειρηματίες δεν με ήθελαν λόγω των κιλών μου. Μετά από χρόνια έβγαλα το συμπέρασμα ότι έλεγαν απλά γιατί ήταν μια εύκολη δικαιολογία επειδή δεν ήθελαν να με βοηθήσουν. Είχαν εστιάσει σε κάποιον άλλον καλλιτέχνη που ήταν στο μαγαζί. Τώρα, που οι ίδιοι επιχειρηματίες μου κάνουν πρόταση να πάω να τραγουδήσω στο μαγαζί τους, τώρα δεν τους ενοχλούν τα κιλά; Τώρα, έχω και παραπάνω απ’ ό,τι τότε.
Τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρει αν είσαι αδύνατος ή παχύς, τον ενδιαφέρει να περάσει καλά, να διασκεδάσει», είπε ο Νίκος Απέργης.