Νίκος Αποστολόπουλος: «Πρέπει να είσαι του συλλόγου τυφλών και κωφαλάλων για να βλέπεις τον Μπράτη όμορφο»

Συντάκτης: Newsroom

16 Σεπτεμβρίου 2022 19:00

Νίκος Αποστολόπουλος: «Πρέπει να είσαι του συλλόγου τυφλών και κωφαλάλων για να βλέπεις τον Μπράτη όμορφο»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε σε όλους και σε όλα με τον…δικό του τρόπο.

«Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιος που να ξέρω στην Ελλάδα που να μπορούσε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό. Ο Γιώργος Καράβας έκανε καριέρα στο εξωτερικό. Θα μπορούσε να κάνει πολύ μεγαλύτερη καριέρα, όχι να γυρίσει εδώ να κάνει τον γυμναστή. Χαίρομαι που ο Γιώργος Καράβας δεν με γνωρίζει».

Έχω κάνει και πολλές παρτ…ες, δεν ντρέπομαι να το πω.

Κάνω τα μπότοξ μου, μεσοθεραπείες, όλα τα κάνω.

Υπάρχει άνθρωπος στον οποίο θα λείψει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Μπορούμε να έχουμε ελπίδες όλοι, αφού βρήκε αυτός. Φαντάσου να ξυπνάς κάθε πρωί και να λες στον Μπράτη «τι όμορφος είσαι». Πρέπει να είσαι του συλλόγου τυφλών και κωφαλάλων. Για να βλέπεις τον Μπράτη όμορφο».

Έλενα Χριστοπούλου για Άγγελο Μπράτη για J2US: «Έχω πέσει από τα σύννεφα, ήταν το τελευταίο όνομα που περίμενα»

Δεν πίστευε στα αφτιά της σήμερα το πρωί Έλενα Χριστοπούλου δεν άκουσε ότι ο Άγγελος Μπράτης θα πάρει μέρος στο Just the two of us.

Την εντυπωσιακή του επιστροφή ετοιμάζει το just the two of us με ονόματα που όπως όλα δείχνουν θα προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στο τηλεοπτικό κοινό ανάμεσά τους η Άντζελα Δημητρίου ο Σώτης Βολάνης αλλά και ο γνωστός σχεδιαστής και κριτής του Next Top Model Άγγελος Μπράτης.

Στο άκουσμα του ονόματός του Άγγελου μπράτη η Έλενα Χριστοπούλου δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο στενός της φίλος και συνεργάτης είπε το ναι στην παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη και θα πιάσει μικρόφωνο από Οκτώβρη για να ξεδιπλώσει όλο το καλλιτεχνικό του μεγαλείο

“Έχω σοκαριστεί. Το ότι ο Άγγελος Μπράτης θα είναι στο J2US; Έχω πέσει από τα σύννεφα. Μου κάνει εντύπωση. Ήταν το τελευταίο όνομα που περίμενα να ακούσω».

«Είναι ανατρεπτικός, ακομπλεξάριστος και τον είδαμε στο Star που έκανε μία συμμετοχή με τον φίλο του. Είναι ένας άνθρωπος που θέλει να δοκιμάζει νέα πράγματα» ειπε η Φαίη Σκορδά με τη σειρά της.

Πριν από λίγες ημέρες και ο Γιώργος Λιάγκας είχε επικρίνει με τον τρόπο τους συμμετέχοντες στο so διασυρμό just the two of us λέγοντας πως όταν θα τελειώσει η καριέρα μου θα πάρω και εγώ μόνος μέρος σε αυτό το τηλεοπτικό πρόγραμμα.