Ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη, Νίκος, μιλάει για το αυτοάνοσο που τον ταλαιπώρησε: “Πέρασα σχεδόν όλα μου τα γενέθλια στο νοσοκομείο” (βίντεο)

21 Μαρτίου 2019 22:15

Ένα γλυκύτατο πλάσμα είναι ο 17χρονος γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη,Νίκος. Ο πιτσιρικάς του αξέχαστου ηθοποιού και της γυναίκας του, Μαρίας, μίλησε για πρώτη φορά για το αυτοάνοσο νόσημα που πάσχει εδώ και πέντε χρόνια. Τη νόσο Crohn. Η ατάκα του, δε: “Πέρασα όλα μου σχεδόν τα γενέθλια στο νοσοκομείο”, συγκλόνισε.

“Μου είχε σταματήσει την ανάπτυξη και έχανα μόνο κιλά συνέχεια. Δεν έπαιρνα. Είχα πόνους απίστευτους και ζαλάδες. Έχασα την Α’ Γυμνασίου. Τώρα θα τελείωνα. Ούτε από το κρεβάτι δεν μπορούσα να σηκωθώ, από πόνους αδυναμία και κούραση. Αφυδατωνόμουν.”, είπε στην Ελεονώρα Μελέτη και συμπλήρωσε: “Στο Γυμνάσιο δεν μου έδωσαν καν την ευκαιρία να πάω να δώσω εξετάσεις, επειδή είμαι ο Μπάρκουλης. Θεωρούσαν πως η μάθησή μου ήταν ελλιπής. Είχαμε όλα τα χαρτιά. Α’ Γυμνασίου ήταν, τι τους πείραζε;”

Η περιγραφή της νόσου

“Τώρα την έχω ξεπεράσει”, συνέχισε κι ανέλυσε την πορεία του:  “Ξεκίνησε στα 11 μου. Σιγά-σιγά ανέβαινε. Το καταλάβαινα, αλλά δε μίλαγα στη μαμά μου για να μην την αγχώνω. Μάνα είναι μία”, τόνισε.

Βίντεο εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=69Ytpr4NmSo