Νίκος Χαρδαλιάς: η σύζυγός του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου, δηλώνει ακόμη τρελά ερωτευμένη μαζί του

2 Φεβρουαρίου 2021 20:04

νικος χαρδαλιας γιωτα παναγιωτοπουλου

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχτηκε τoν Νίκο Χαρδαλιά  στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» το βράδυ της Δευτέρας . Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, μίλησε για όλους και για όλα. Στην εκπομπή μίλησε και η σύζυγός του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου, η οποία δήλωσε ακόμη ερωτευμένη μαζί του.

«Ο Νίκος διακατέχεται από ένα ισχυρό αίσθημα ευθύνης. Πρέπει να είναι σκληρός. Nα είναι αυστηρός. Πρόκειται για ανθρώπινες ζωές. Είναι ένας υπέροχος πατέρας και είμαι περήφανη γι΄αυτό. Η καθημερινότητά μας δεν έχει αλλάξει στο σπίτι.

Συζητάμε για τα θέματα της οικογένειας, τα προβλήματά μας. Τον βλέπουμε  βέβαια λιγότερο αλλά υπάρχει μεγάλη κατανόηση από μας σε αυτό. Είμαστε μαζί 12 χρόνια. 10 παντρεμένοι. Έχουμε μια κόρη τη Δήμητρα. Και έχουμε και την Ιωάννα από τον πρώτο του γάμο. Η καθημερινότητά του στο σπίτι δεν έχει αλλάξει. Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι τον βλέπουμε λιγότερο. Το κινητό του δε σταματάει ποτέ να χτυπάει.

Υπάρχουν περίοδοι που δεν έχει κοιμηθεί τρεις μέρες συνεχόμενες. Ήταν πρωτόγνωρο για εμάς να τον βλέπουμε κάθε μέρα στην τηλεόραση.

Έχει εξαιρετικό χιούμορ και είναι βαθιά συναισθηματικός. Δεν έχει ελαττώματα, είμαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του. Δεν μπορώ να πω ότι έχει ελαττώματα. Έχει πολύ χιούμορ και γελάει σε κάθε καλοπροαίρετη κριτική.

Στις αρνητικές κριτικές στεναχωριέται, αλλά έχει αναπτύξει τις άμυνές του. Και εγώ στεναχωριέμαι αλλά ξέρω πόσο σκληρά προσπαθεί ο σύζυγός μου. Ξέρω ότι κάνει το σωστό και το ζω. Θέλω να του πω καλή επιτυχία και σ’ αγαπώ» είπε η Γιώτα Παναγιωτοπούλου στην κάμερα της εκπομπής.

«Ειλικρινά, αυτή η γυναίκα έχει μεγάλο στομάχι και συγχωρεί πολλά. Της έχεις κλείσει το γυμναστήριο  και αυτή σου λέει “σ’ αγαπώ”;» σχολίασε με χιούμορ ο Νίκος Χατζηνικολάου.

«Και το έμαθε όπως όλοι. Είμαι πάρα πολύ περήφανος για εκείνη. Η Γιώτα είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος και είμαι πάρα πολύ περήφανος για εκείνη» ήταν η απάντηση του Νίκου Χαρδαλιά.