Επιβεβαίωση: Ο Νίκος Χατζηνικολάου για άλλα δύο χρόνια στον ΑΝΤ1

Συντάκτης: Newsroom

2 Ιουνίου 2022 22:33

Ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΝίκοΧατζηνικολάου, επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας πριν από λίγες ημέρες.

Για τα επόμενα δύο χρόνια, ο πολύπειρος και διακεκριμένος δημοσιογράφος θα βάζει την έγκυρη υπογραφή του στην παρουσίαση του καθημερινού κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του σταθμού, της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω», αλλά και πολιτικών εκπομπών, αφού η νέα τηλεοπτική σεζόν αναμένεται να έχει εκλογικό ενδιαφέρον.
Έχοντας γράψει ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην ιστορία της τηλεόρασης και της ενημέρωσης, ο Νίκος Χατζηνικολάου με το κύρος, την αξιοπιστία και τη σημαντική, πολυετή και μακρά πορεία του, θα συνεχίσει να φέρνει στην πρώτη γραμμή την πραγματική και έγκυρη είδηση.

Όπως πρώτα είχε γράψει το Ciao.gr

Τέλος στα σενάρια σχετικά με το μέλλον του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων αλλά και της εκπομπής Ενώπιος ενωπίω είχε συνάντηση πριν από λίγες ημέρες με τα στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου. Και συμφώνησαν σε όλα για την παραμονή του και την επόμενη σεζόν.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, κατά τις ίδιες πληροφορίες, υπέγραψε ήδη το νέο συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1 και το θέμα θεωρείται λήξαν. Και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. Να σημειώσουμε ότι ο έμπειρος παρουσιαστής είχε μπει εδώ και καιρό στο στόχαστρο του Mega, αλλά τελικά προτίμησε να μείνει στο Μαρούσι.