Νίκος Φλωρινιώτης για τη μάχη με τον καρκίνο: «Δεν έχει τελειώσει, έχω πολλή πορεία μπροστά μου»

Συντάκτης: Newsroom

28 Αυγούστου 2023 14:10

Νίκος Φλωρινιώτης για τη μάχη με τον καρκίνο: «Δεν έχει τελειώσει, έχω πολλή πορεία μπροστά μου»

Η Άννα και ο Νίκος Φλωρινιώτης παραχώρησαν συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes», σχεδόν τρεις μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα τους, Γιάννη Φλωρινιώτη.

Τα παιδιά του γνωστού καλλιτέχνη μίλησαν για την απώλεια του πατέρα τους, ενώ ο Νίκος Φλωρινιώτης σχολίασε και τη μάχη του με τον καρκίνο.

«Ακόμα αντιμετωπίζω το πρόβλημα υγείας. Δεν έχει τελειώσει, έχω πολλή πορεία μπροστά μου και προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά. Ξεκίνησα και τη δουλειά, σαν ψυχοθεραπεία» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Φλωρινιώτης.

«Δεν θα γίνω σαν τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου ήταν ένας και μοναδικός. Δεν είμαι ο πατέρας μου και πρέπει να κάνω τη δική μου πορεία. Δε μπορώ να τον αντιγράψω, ούτε να τον φτάσω», πρόσθεσε ο Νίκος Φλωρινιώτης.

Αναφορικά με την αρρώστια του πατέρα του, ο Νίκος Φλωρινιώτης εξομολογήθηκε: «Υπέφερε εδώ και χρόνια. Δεν περιμέναμε να φύγει από τη ζωή. Ο πατέρας μου είχε μείνει αρκετή ώρα χωρίς οξυγόνο και οι γιατροί μας είπαν ότι καλύτερα που δεν ξύπνησε γιατί δεν θα μας αναγνώριζε», με την Άννα Φλωρινιώτη να τονίζει: «Ο πατέρας μου έλεγε ότι θα ζήσει άλλα 10 χρόνια και το πιστεύαμε».