Νίκος Καρβέλας-Αννίτα Πάνια: το παρασκήνιο του πολυσυζητημένου χωρισμού τους

20 Δεκεμβρίου 2018 18:53

Μια υπόθεση που απασχόλησε πολύ τα ΜΜΕ πριν από δύο χρόνια ήταν ο χωρισμός των Αννίτας Πάνια-Νίκου Καρβέλα έπειτα από δέκα χρόνια κοινής πορείας. Κι ένα παιδί, τον Αντρέα. Άφησαν πολλά ερωτηματικά σχετικά με το γιατί τελικά τελείωσε η σχέση τους. 

Πολλοί ανέφεραν πως η αιτία ήταν η απιστία. Σύμφωνα με παλιό δημοσίευμα του ciao, αυτό πρόκειται να αποδειχτεί. Πώς;  Από τις αγωγές που κατέθεσαν, μέσω των δικηγόρων τους, για το διαζύγιό τους. Αρχικά. από την πλευρά της Αννίτας, η ιστορία που ξεδιπλώνεται είναι ξεκάθαρη.

Τους μήνες πριν τον χωρισμό και ήταν σε φάση έντασης και απομάκρυνσης, στην αντίληψη τής φαίνεται να υπέπεσε η πολύ στενή επαφή του Νίκου Καρβέλα με τραγουδίστρια. Φέρεται, δε, να ήταν τόσο στενή που την οδήγησε στο συμπέρασμα ότι η σχέση τους ήταν παραπάνω από φιλική. Μάλιστα αυτό στάθηκε η αφορμή για να ξεκινήσουν καυγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι.

Στο μεταξύ κι ενώ ο συνθέτης έχει ήδη φύγει από το σπίτι τους στην Εκάλη και έμενε με την Άννα Βίσση στο δικό της ξεκίνησαν, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, να κυκλοφορούν στα ΜΜΕ φωτογραφίες και πληροφορίες που ήθελαν την Αννίτα  να προχωράει τη ζωή της, ανεξάρτητα από τον Νίκο Καρβέλα, έχοντας πλέον έναν από τους στενούς συνεργάτες της στην τηλεοπτική της εκπομπή στο πλευρό της… Αυτά τα ολίγα.