Νίκος Καρβέλας: Το ειδύλλιο με την τραγουδίστρια που μοιάζει στην… Αννίτα Πάνια!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

12 Ιουνίου 2022 21:00

Ο Νίκος Καρβέλας έχει απασχολήσει πολλές φορές τα ΜΜΕ με την προσωπική του ζωή. Μια από τις γυναίκες που βρέθηκε στο πλευρό του ήταν η Χριστίνα Αναγνωστοπούλου.

Ο τραγουδοποιός Νίκος Καρβέλας και η τραγουδίστρια Χριστίνα Αναγνωστοπούλου υπήρξαν ζευγάρι. Ήταν την περίοδο που εκείνη πραγματοποιούσε τα πρώτα βήματα στην καριέρα της.
Αναφερόμενη στη σχέση που είχαν τότε, η Αναγνωστοπούλου δήλωσε παλαιότερα πως τα πράγματα δεν ήταν τόσο ρόδινα για την ίδια.

«Δεν ήταν ό,τι καλύτερο, γιατί ήμουν μόλις 24 ετών. Αλλά τα θυμάμαι όλα με έναν όμορφο τρόπο γιατί είναι μέρος της ζωής μου. Ήμουν πάντοτε αντιδραστική και λίγο αντικοινωνική αλλά δεν το βρίσκω κακό. Έχω δεχτεί αυτό που είμαι. Και με αγαπώ.

Από την άλλη, θαυμάζω τους ανθρώπους οι οποίοι βάζουν στόχους και τους κατακτούν. Εγώ δεν έχω πειθαρχία. Μπορεί να ξεκινούσα δουλειά μια σεζόν και στη μέση να ένιωθα ότι πνίγομαι».

Από εκεί και πέρα, μετά τον χωρισμό του Καρβέλα με την Αννίτα Πάνια, αναπτύχθηκε έντονη φημολογία σύμφωνα με την οποία οι δυο τους έσμιξαν και πάλι. Ενδεχομένως αυτού του είδους τα σενάρια να… φούντωσαν όταν οι δύο τους είχαν… συλληφθεί από το φωτογραφικό φακό να κάνουν βόλτα στη Γλυφάδα.

Μάλιστα, πολλοί εντόπισαν τότε σημαντικές ομοιότητες ανάμεσα στην Αναγνωστοπούλου και την Πάνια σε ό,τι αφορά την εξωτερική τους εμφάνιση.

Εντούτοις, η ίδια διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα είχαν ακουστεί περί νέου ειδυλλίου με τον συνθέτη. «Με τον Νίκο είμαστε φίλοι χρόνια. Δεν έχει αλλάξει κάτι», τόνισε χαρακτηριστικά προσφάτως.

Υπενθυμίζεται πως ο 70χρονος Καρβέλας αποτελεί ζευγάρι με την Έλενα Φερεντίνου. Μάλιστα, πριν από περίπου δύο μήνες η 32χρονη τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το παιδί τους, που αποτελεί τον καρπό του έρωτά τους.

Ο Καρβέλας έγινε πατέρας για τρίτη φορά. Ως γνωστόν, έχει αποκτήσει την κόρη του Σοφία από τον γάμο του με την Άννα Βίσση και τον γιο του Ανδρέα από εκείνον με την Πάνια.