Νίκος Κουρής: «Δεν παίρνω τόσο εύκολα χαρά από αυτά που κάνω»

2 Ιανουαρίου 2022 18:15

Νίκος Κουρής: «Δεν παίρνω τόσο εύκολα χαρά από αυτά που κάνω»

Ο Νίκος Κουρής υποδέχτηκε τη Ζωή Κρονάκη και την εκπομπή Μαμά-δες στο πλατό του Δες και Βρες. Αφού της έκανε ερωτήσεις σαν να συμμετείχε στο παιχνίδι προχώρησε στη συνέντευξή του.

Νίκος Κουρής: «Δεν παίρνω τόσο εύκολα χαρά από αυτά που κάνω».

«Δεν παίρνω τόσο εύκολα χαρά από αυτά που κάνω». Είπε για την ευχαρίστηση που του δίνει η παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού.

Για την πατρότητα

«Το να είσαι μπαμπάς είναι μια ιστορία από μόνη της συγκλονιστική. Το παιδί μου είναι χρυσό, δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω. Δεν μου αρέσει αλλά κάνω στο παιδί μου τις ίδιες τετριμμένες ερωτήσεις που έκαναν και οι γονείς μας. Έχει πολύ φυσική κλίση στη μουσική. Έχει ένα ταλέντο, δεν ξέρω αν θα το ακολουθήσει πιο σοβαρά.

Δεν θα πω ποτέ στο παιδί μου τι να κάνει και τι μουσική να ακούσει. Θα του πω τη γνώμη μου, θα φροντίσω να ακούσει και άλλα πράγματα -που το έχω κάνει ήδη- για να έχει μια πλήρη ακουστική εικόνα. Δεν μπορούμε εμείς οι γονείς να έχουμε το παράλογο θράσος να θέλουμε να σταματήσουμε την έκφραση των γενεών».

Για την απόφασή του να γίνει ηθοποιός

«Βίωσα μέχρι και την απόλυτη απαξίωση όταν αποφάσισα να γίνω ηθοποιός. Μέχρι να γίνεις κάποιος είσαι τίποτα». Είπε κλείνοντας ο Νίκος Κουρής.